Nejste přihlášen/a.
Mám problém.Žádam nějakou chytrou a ochotnou hlavičku o pomoc s bezpečnostním kodem na Nokii 3410.Pujčila jsem dceři telefon a te se podarilo zmenit muj kod.Bohuzel si nemuze vybavit jaky zadala.Je nejaka sance dostat se z teto prekerni situace?Dekuji
změnit kod telefonu? U nokii byval vyrobcem nasrtaveny na 12345, pokud ho změnila tak se nedá nic nělat. Pokud nemáš zamčené např. zprávy...atd a nechce telefon kod,tak se nic neděje.Ten kod telefonu je defacto k ničemu. Ale pokud by jsi travala ta změně kodu, tak v každém 2 bazaru ti přehrají za 150 kč software a kod bude vygenerovan.Jen pozor, při přehrátí software zaniká záruka na telefon, což předpokládám, že dle tipu MT - 3410 už záruku nemá.
Možná to nebude tak horké, existují jakési master kody, jsou na to i kalkulačky (by jen pro starší typy). Již se to tu víckrát řešilo, zkuste dát do vyhledávacího okémka "kod nokia". Jednu možost jsem vyhledal: poradte.cz/...
Možná by to šlo nastavit zpět do továrního nastavení ale měl bych strach že příjdu o některá data.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.