Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezpečnostní kód Nokia

Od: pedroo odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Mám problém. Mám telefon Nokia 5610. Když jsem telefon dostal a pustil se do nastavování, změnil jsem si i bezpečnostní kód. Kód není vyžadován pro běžný provoz telefonu, spíše pro různá jeho nastavení. Když jsem chtěl obnovit kompletní nastavení telefonu s odstraněním všech dat, chtělo to po mně onen kód, ale já si ho bohužel nepamatuji. Hesla většinou dávám všude stejná, ale tohle chtělo pouze čísla a teďka si na něj nemohu vzpomenout. Na netu jsem se na různých servisech dočetl, že při odblokování chtějí doklad o koupi, ale ten já bohužel nemám, protože telefon byl firemní, takže doklad byl ve firmě. Když jsem se po něm ve firmě sháněl, nemohli jsme ho najít. Je nějaký způaob, jak heslo zjistit/odstranit? Při zapnutém telefonu... Díky moc za každou radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x
Nechte si v telefonu přehrát software, je to za pár kaček.
Nebo zkuste toto:
1. navštivte stránku: nfader.z-host.ru/...
2. zadejte tam Vaše IMEI číslo a klikněte na "Generate"(pokud nevíte, jaké je IMEI číslo Vašeho telefonu, najdete ho buďto pod baterií nebo, pokud máte telefon zapnutý, zadáním kódu *#06#)
3. bude
Vám vrácen master-code Vašeho telefonu - ten si někam poznačte
4. tento kód zadejte místo zapomenutého bezpečnostního kódu
5. telefon vypněte (nevím, zda je to nutné - já to udělal)
6. počkejte několik minut (3-5 minut - nevím přesně, když jsem zkoušel pokračovat ihned dál, nešlo to, po několika minutách čekání ano)
7. znovu přejděte k zadání bezpečnostního kódu a zadejte klasickou tovární sekvenci 12345
to je vše - postup, který zabral na N1650
pedroo
hodnocení

Nemohou toho IMEI nějak zneužít?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]