Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chirana Sirius ulomena vybojka -

Od: mek odpovědí: 0

poradte.cz/...

Ahoj

Mám tohle slunce /...

A jsou ulomené kontakty od výbojky viz foto, myslíte že by to někdo dokázal opravit? Nebo neznáte někoho, kdo by to opravit dokázal, je šikovný?

Koukám podle schématu uvedeného na danapo.cz/... Že ty spodní části výbojky vedou do konce dva vodiče:-0

Nevím, Výbojka by měla být funkční akorát ty 3 kontakty jsou zkrátka ulamane... Ty IR fungují.

Výbojka se nedá normálně vyjmout, bez deformace hliníku... Uměl by to někdo spravit nebo má výbojku?

původně byl utržený asi jen ten horní kontakt a jak jsem to rozdělával tak upadly asi i ty spodní dva (Tam viditelně čouhají vodiče, šlo by to asi "chirurgicky "nakrympovat.

Nebo myslíte že by to šlo naletovat? Já nevím jakých to dosahuje teplot ta Výbojka

doplněno 07.10.25 13:16:

Druhá fotografie – vrchní část výbojky a vlevo na foto lze vidět dva upadlé spodní kabely

Třetí fotografie – pokus o zachycení spodní části výbojky kde by měly být vidět dva kontakty z výbojky

Ps: Ty vývody výbojky jsou zalité nějakým bílým svinstvem

Chirana Sirius ulomena vybojka -
Chirana Sirius ulomena vybojka - #2
Chirana Sirius ulomena vybojka - #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]