vznikne astronomický schodek. Bohužel, dokud se důchodcům volební právo neodebere, bude tady už navždy ta babišova hrůzovláda než nastane totální ekonomický krach. Odchodem do duchodu by meli volebni pravo pozbyt, jsou jen cisti prijemci davek a sluzeb a velkou zatezi.
@mladý studente, důchodci dle vás jsou jen příjemci dávek. Mám na vás dotaz - kde jsou ty peníze od nynějších důchodců, které odváděli ze svých výdělků do státní kasy. Studujete zdarma, kdo to hradí? Protinavrh- odebrat volební právo těm, kteří neodpravovali 5 - 10 let.
Idiot, který doposud vysál ze státu největší prostředky, má stále školné zdarma a nic zatím neudělal závidí důchodci, který pracoval desítky let.
mladystudent
Duchny mely desitky let si nasporit a nebo ty penize zhodnotit a ne jen vysavat stat
ltz
Kdyby ty duchny, kdysi mladí studenti i starší nevymetli komunisty, dneska jste dřepěl na schůzi SSM, poslouchal komunistická moudra a mával mávátkem na povinném 1.máji. V opačném případě jiného názoru, protestu, šel byste si odsedět 5 let jako můj duchna táta.
A zase znova, takže i já zase znova: navrhuji volební právo pouze pro ty, kteří mají odpracováno minimálně 5 let v kuse. Vyloučí se tak vliv těch, kteří ještě nepřispěli a pouze vysávali...
Ano přesně tak. Ale důchodci jsou jen špetka ledovce, peníze co dostanou alespoň utratí v ČR, takže se tímto uměle podporuje ekonomika našeho státu. Horší je EU, ekoterorismus, emisní povolenky, diskriminace, v hlavních postech EU jsou lidi absolutně nevzdělaný v ekonomice. Eu jako taková pravděpodobně skončí kolem roku 2040 za předpokladu, že nebude dási lockdown. Převyšuji dluhy státu HDP než byla dána míra zadlužení při stavění EU. Ve světě tedy Čína, Indie modernizuje vývoj daných výrobků a EU řeší greendeal. USA se snaží alespoň uměle snížit vývoj Číny cly, modernizaci jsme promeškali teď už jen čekat kdy nás ovládne Indie a Čína, můžeme si za to samy, drahé výrobky, elektřina, emisní povolenky. Automobilismus v EU je za zenitem. A to je jen špička ledovce. Neřešte blbosti a radši se bavte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.