Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám vysušit telefon...

Od: mcskotys odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit s tím, jak vysušit telefon Sony Ericsson S500i...spadl mi do bazénu a hned jsem ho vytáhl...začal pouze červeně blikat a nic se s ním neděje...už ho suším asi půl dne a pořád nic...poraďte mi prosím...Je dobrý nápad ho dát do zásuvky nebo do počítače? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

telefon se má okamžitě vypnout a co nejdříve co nejvíce rozebrat, sušit, podpořit třeba fénem. Den by měl stačit a pak složit a zkusit zapnout. Zkoušet třeba za hodinu jestli UŽ, to není dobrý nápad.

hodnocení

0x

Prostě sušit pokud možno co nejvíc rozebranej na sluníčku.Ale píšete že "pořád nic"-Vy jste to zkoušel jestli jde?Jestli ano a nebyl pořádně vyschlý tak ho zahoďte.Měl se sušit aspoň jeden den,než do něj dáte baterku.Zásuvka,počítač-není dobrej nápad.

mitic
hodnocení

0x

Jeden známý měl podobnou zkušenost, kdž jednou hodně pršelo a byla velká voda, tak mu nešťastnou náhodou vypadl z kapsy do vody mobil - značky Sony Ericsson. Tak už se smířil s tím že mu uplaval... že je po něm, ale za dva dny jak voda opadla jej našel:)). No pak ho jen sušil na topení a tak různě, rozebral všechny kryty, aby to co nejvíc vysušil. (nevím jak dlouho.. možná tak týden) a až pak to dal do nabíječky, kupodivu nic mu nebylo, jakoby byl nový...všechno fungovalo, i foták jel prostě nic se tomu nestalo. Takže můžu potvrdit, že mobil Sony Ericsson jsou opravdu kvalitní,... když byl pod vodou 2 dny. (sice to byl Sony Ericsson 320i (i když je pravda že je to starší mobil... - tak zase nevím jestli by pod vodou přežily ty novější-třeba ty dotykové)

PS. je třeba jej vsušit, nedávat do nabíječky hned, mohlo by tam něco vyzkratovat!

8976*
hodnocení

0x

v 90% je sušení neúčiné z jednoho prostého dúvodu - vlkost udělá nevratné škody na součástkách a propojeních a pkud bude i fungovat do 2 - 3 měíců stejně odejde, kolega utopil véčko nokii / rozenral, usušil asi týden , potom šel po 2 měsících se začal nadměrně zahřívat displej...a šel

Tel je treba rozebrat a prolit lihem a ocistit ticinkou, pokud to prezije a dostane pryc z desky dost oxidujicicho materialu mozna jeste nejaky casek vydrzi ale trotl co to rupne hned do nabijecky, no,,pochybuju ze to mob rozdejcha..

jabraka*
hodnocení

0x

jak radili kolegové,poslední pozdrav je,dát ho do mikrovlnky.Pokud to nepomůže,tak zajít do prodejny,někde jsem viděl reklamu,že se dá vyměnit za jiný,Ne ovšem zdarma!

JABRAKA

lui*

Proboha to je nebetyčná blbost. Tím ho dorazíte úplně.

lui*
hodnocení

0x

Už jsem tu na poradte.cz jednou radil. Tak tady je odkaz:

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]