Nejste přihlášen/a.
Manželovi zmokl telefon.byl to docela silný dešt a než si vzpoměl,že ho nechal na stole venku...
Jenže mobil fungoval a tak s ním odjel na odpolední do prácea tam začal blbnout(mobil).po návratu domů jsme ho vypli,a už ho dva dny sušíme,když ho zkusíme zaponout jen bliká.Co s tím? Je nějaká naděje?Mobil je před měsícem koupený.
No přiznáte. Některé telefony mají v sobě nenápadný proužek, který při namočení změní barvu. To mi posledně tvrdili v servisu, že mám proužek někde u baterky růžový, takže jsem telefon prý vykoupala.
Nesnažte se to sušit doma. Okamžitě do servisu(už to tam mělo být). V servisu poznají pravděpodobně, že zmokl. Určitě to bude něco stát. Teda pokud se s tím budou chtit vůbec zabývat. Pokud ne, zbývá Vám nějaký šikovný kutil, který ví jak telefon vysušit, pokud možno bez následků. Věřte mi, není to jen tak jednoduché. Přeji mnoho štěstí.
Pro ostatní čtenáře,pokud se jim něco takového stane: V takovémto případě opravdu záleží na každém okamžiku. Nezkoušejte nikdy do toho dávat baterku. Baterku okamžitě vyndat, Nevypinat. Ten mobil se pri vypnuti odhlašuje ze sítě a můze se pri tomto odhlašování poškodit. Vyndáte-li baterii, uz v tom okamziku není telefon pod proudem, a k poskozeni nemusí dojít. Vyndáním baterie také omezite korozi spojů na DPS způsobenou elektrolýzou.
doplněno 23.05.10 19:41:Omluva za to: už to tam mělo být. Nevšiml jsem si, že je to úplně nový dotaz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.