Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vylil jsem do notebooku vodu ... Nedostala se do klávesky ale jen ze spodu... Nechal jsem ho jeden den vyschnout... Systém šlape bez problémů akorát jako by problikávají třeba na ploše ikonky nebo na internetu se stránky rolují dolů. Je možný že se rozbil jenom Touchpad? Mám ten noťas jěště nechat schnout nebo ho mám hodit do servisu? díky za rady
Ano, obyčejná voda, myslel jsem že pokud ho nechám přes večer vyshnout, bude to v cajku, ale problém je pořád stejnej... Nemám ho rozdělanej nejvíc co to jde, ale jenom nějaký povrchní kryty. Myslíte že to mám rozdělat komplet a počkat třeba tejden? Díky moc
V kazdem pripade doufam, ze jako prvni jste NB odpojil od elektriny a vytahnul baterku.
Pote rozeberte co nejvic jste schopen, vytrete hadrikem, pripadne si pomozte cistym ethanolem, nechte rozebrane minimalne 24 hodin a suste pri pokojove teplote (zadne urychlovani jako dat na topene ci snad vysouset fenem). Pak zkuste zapnout
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.