Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Politá klávesnice

Od: gromi odpovědí: 10 změna:

Zdravím všechny, mám malý problém polil sem nootebook .Naštěstí všechno pracuje jak má ,ale tlačítka zůstavají někdy přilepená a jdou špatně mačkat. Nootebook mam sotva dva tejdny tak se mi zrovna nechce investovat do novýho. neznáte někdo nějaký řešení mého problému ,které zvládnu sám doma..? Díky za odpovědi

Gromi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Také se mně to stalo, viz zde: poradte.cz/...

Vylil jsem tak skoro celý hrnek. Jak se to stalo, tak jsem notebook otočil a čaj vyléval, pak jsem ho vysušoval fénem. Asi tři neděle špatně chodil, ale pak jakoby zázrakem vše ok, už ani klávesy nezůstávaly přilepené. No, asi ti nezbude nic jiného, než se modlit, aby to dopadlo tak, jako u mě.

gromi
hodnocení

jj tvuj članek sem si už četl.Mě naštěstí běží bez problému ,ale štvou mě ty tlačítka zkoušel sem to čistit a to nachvilku fungovalo ale po pár hodinách se tlačítka znovu lepí.

Mně to pak také ještě dlouho lepilo, ale časem se ten cukr asi protlačil někam dolů či co?

Odpojit se klávesnice dá, ale to asi ani nebude nutné. Těžko říct, kam to až zateklo. Můžeš zkusit klávesy opatrně naklopit na bok a pod nima to vyčistit vatovou tyčinkou.

hodnocení

2x

To je blbý. Můžeš si nechat klávesnici vyměnit ale nějaké domácí čištění moc nepomůže. Bez záruky může klávesnici odpojit, "vytrahat" tlačítka, vyčistit a zase zapojit. Když budeš mít štěstí pojede ti to. Sám bych to ale nedělal.

gromi
hodnocení

nemůžu přece vypojit klávesnici na notebooku.

gromi
hodnocení

ještě bych měl dotaz vypadá že se v tom docela vyznáš.. De nějakým šetrným způsobem vyndat tlačítka klávesnice na notebooku? dík

odar
hodnocení

0x

zdravim mne sa podarilo trochu poliat klavesnicu, ale fakt len trochu a to v miestach medzernika a pismen c f x v... vzsusil som to a vsetko fungovalo tak ako malo... na druhzi den mi vsak nefungovali tlacitka t, y, otaznik a delete... viete mi poradit co dalej

Mrkni sem, už to tu nedávno bylo:

poradte.cz/...

Založ novou otázku na toto téma "jak opravit klávesnici" nebo tak něco

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]