Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, mám malý problém polil sem nootebook .Naštěstí všechno pracuje jak má ,ale tlačítka zůstavají někdy přilepená a jdou špatně mačkat. Nootebook mam sotva dva tejdny tak se mi zrovna nechce investovat do novýho. neznáte někdo nějaký řešení mého problému ,které zvládnu sám doma..? Díky za odpovědi
Gromi
Také se mně to stalo, viz zde: poradte.cz/...
Vylil jsem tak skoro celý hrnek. Jak se to stalo, tak jsem notebook otočil a čaj vyléval, pak jsem ho vysušoval fénem. Asi tři neděle špatně chodil, ale pak jakoby zázrakem vše ok, už ani klávesy nezůstávaly přilepené. No, asi ti nezbude nic jiného, než se modlit, aby to dopadlo tak, jako u mě.
jj tvuj članek sem si už četl.Mě naštěstí běží bez problému ,ale štvou mě ty tlačítka zkoušel sem to čistit a to nachvilku fungovalo ale po pár hodinách se tlačítka znovu lepí.
To je blbý. Můžeš si nechat klávesnici vyměnit ale nějaké domácí čištění moc nepomůže. Bez záruky může klávesnici odpojit, "vytrahat" tlačítka, vyčistit a zase zapojit. Když budeš mít štěstí pojede ti to. Sám bych to ale nedělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.