Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co umí dražší telefon?

Od: tazatelka0001 odpovědí: 7 změna:
Ahoj...tak jsem nedávno kupovala nový telefon za 5000,- a jsem s ním maximálně spokojená. Umí vše co potřebuju.
Ale občas na mě vyskočí reklama těch nejkrásně drahých telefonů co jsem si prohlížela ze srandy :)
Může mě někdo vysvětlit...co za ty prachy umí ten telefon za xtra věci?
Díky.

Co umí dražší telefon?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaj*
hodnocení

1x
Umí to že spadne a už se nedá dohromady. A když zestárne tak se aktualizace postarají aby byl pomalý a aby foťák nefungoval jak má.

makk
hodnocení

1x

On umí v podstatě to samé, ale umí to lépe. Je to asi jako rozdíl mezi nádražním bufetem a prvotřídní restaurací, najíš se tam i tam, ale..

hodnocení

1x

Zvednout ego*frajer*

tomaso
hodnocení

1x
Treba lepší displej, víc paměti, rychlejší paměť, lepší fotak/rychlejší foťák, stylus na psaní, vodotěsnost, podpora víc LTE/5G pásem a agregaci,může mít lepší hlasové kodeky, víc funkci atd..samozřejmě příplatek za vlajkovou loď je tam taky...

meta
hodnocení

0x
Stejný dotaz tu byl před 3mi dny
poradte.cz/...

hodnocení

0x

Desetinásobný optický zoom.

hodnocení

0x
Tak třeba má mnohem lepší displej, je znatelně rychlejší, nebude za dva roky zastaralý jako ten levný, jsou z něj mnohem lepší fotky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]