Nejste přihlášen/a.
Zdravím...
Máte někdo prosím vás zkušenosti s tímhle dálkáčem? Dostal sem ho kdysi od kámoše když sem od něj kupoval video. Jemu to prej normálně fungovalo. Já to už zkoušel na několika televizích i videorekordérech. Bohužel nic.
To je v pr.eli.
Chtěl jsem sem dát obrázek, dokonce to asi minutu něco načítalo ale zase nic...
Právě že ten můj taky různě bliká ale nereaguje. Já sem ho ale vůbec nepoužíval takže by měl fungovat...
Jestli dioda při stisku kláves bliká, měl by být ovladač funkční. Potřebuje ale zřejmě jen nastavit správný kód. Postup nastavení podobného ovladače je zde: poradte.cz/... (možná bude shodný).
Většinou se ale nepovede najít kód, který by zprovoznil všechny potřebné povely.
Tak jedině ještě zkusit jestli to vysílá - přiložit k rádiu (AM) jestli to "bzuká", nebo je-li vidět v hledáčku digi foťáku "svítit" vysílací infradiodu. Zkontrolovat pro jistotu napájecí články. Podle návodu zkontrolovat, zda se při prohledávání mění třímístný kód. Víc už se s tím ale asi dělat nedá, mně uvedený postup u několika typů ovladačů vždy fungoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.