Nejste přihlášen/a.
Našel jsem jeden ovladač. Bohužel nevím jak ho naprogramovat a návod jsem nenašel. Jestli někdo ví nebo má návod, prosím napište. Fotku přikládám.
Mám ovladač podobný, který se nastavuje takhle (pro ukázku použijeme TV,ostatní přístroje mají postup stejný):
TV zapneme tak aby hrála.
Na ovladači stiskneme SET a k tomu TV1, uvolníme (LED na ovladači má svítit), a znovu stiskneme SET, uvolníme (LED na ovladači začne blikat).
Ovladač nasměrujeme na TV a po chvilkách (1 až 2s) opakovaně tiskneme VYP, až do doby, než TV zareaguje a vypne se - v ten moment už nesmíme stisknout VYP, ale TV1 - tím se uloží nalezená pozice předvoleb (LED přestane blikat).
TV by teď už měla jít zapnout stiskem VYP(ZAP) na ovladači - přezkoušíme funkce ostatních tlačítek - pokud je aktivní přepínání programů a regulace základních funkcí TV je nastavení u konce, funguje - li jen něco, postupujeme v hledání další volné předvolby od začátku. Těch předvoleb tam může být tak 200 - 300, tolik je tedy i stisků tlačítka VYP.
Při vybití baterií ovladač své nastavení "zapomene", proto je dobré si z něj vytáhnout číslo předvolby:
Stiskneme volbu přístroje (zde TV1)
Stiskneme SET a k tomu postupně 1, 2 a 3. Po stisku každé číselné klávesy blikne LED na ovladači tolikrát, kolik je hodnota číslice předvolby na dané pozici (1 = stovky, 2 = desítky, 3 = jednotky). Toto číslo si zapíšeme a až se nám ovladač příště vymaže, stačí ho pak vložit postupem:
Stisknout SET, k tomu TV (LED svítí) a pak číselnou klávesnicí vložit to opsané číslo v pořadí stovky, desítky, jednotky.
Takhle by to mělo fungovat, pokud se na ovladači podaří nalézt to tlačítko SET.
doplněno 21.01.09 16:20:V předposledním řádku má být správně TV1 namísto TV (pro tohle ukázkové nastavení) = stejné jako v předchozím textu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.