Nejste přihlášen/a.
Zdravim,vie mi niekto poradit? Mam kompresor z vyradenej chladnicky ( na nafukovanie lopty,biku...) a po zapnuti ide cca 10-15 sekund a vypne sa. Neviem prist na to, co je za problem,preco to robi .Dakujem za zmysluplne odpovede.
Super navod na opravu,ale ja tam nemam nic z toho.Pripojil som iba fazu a nulak na holy kompresor ,aby to frcalo.
Mam este jeden kompresor mensi tiez z chladnicky a ten bezi bez problemov.Tak isto iba faza a nulak a moze ist aj pol dna a je v pohode.
1.zapojeny je dobre,pretoze sa to rozbehne na 10-15 sek.
2.zacne vrnet a vtedy odpojim od siete
3.vrni to trochu- myslel som ,ze tam nie je olej,ale za svateho neviem ako sa dostat do toho,aby som skontroloval,ci je tam olej.
4.neda sa ihned rozbehnut,az po hodnej chvili.Moze to byt aj pripadne tepelna ochrana,ale ani to neviem nikde najst.
Najskor ten olej,ale neviem ako skontrolovat.Je to cele zlisovane.Nie je tam ziadna skrutka,otvor kde by sa to dalo skontrolovat.Ako a kde skontrolovat ten olej.Porad
Olej není vidět, v ledničce je to uzavřený, co se odfouká, to se vrátí ssáním. Kompresor nemuze běžet nonstop, jak vypne, tak olej steče zpět na dno. Prostě je potřeba občas dostat do něj ssáním trochu oleje, dcl bude stačit, jinak jde nasucho a odpraví ho to.
Este otazka : nasat olej - to cez tu hadici kde nasava vzduch? Ved to by aj vyfuklo napr.do pneu nie? Alebo ako to mam urobit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.