Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PŘÍJMÁNÍ HOVORŮ - MIKROFON

Od: plm321 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám takovou otázku. Mám mobilní telefon Samsung SGH - X480. Mám ho již více než 5 let. Včera, když mi někdo zavolal, já jsem to normálně zvedl.První začal mluvit volající a když jsem pak promluvil můj hlas šel slyšet ve sluchátku.Co myslíte dá se to nějak odstranit nebo čím to je? Není to špatným signálem nebo je to chyba volajícího telefonu?VŠEM MOC DĚKUJI ZA VAŠE ODPAVĚDI.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Už jsem s tím měl problém, respektive moje dcera tu na poradně se to řešilo, poradte.cz/...

Nedospěli jsme k jednoznačnému závěru... Více lidí si na tento problém stěžovalo, ale každý tvrdil, že to měli jen chvíli a potom se to ztratilo. Od některých machrů byl tip, že to je problém v nastavení na přenosové cestě z "viny"operátora, který se občas stane. Bylo to složité vysvětlení, které jsem pustil z hlavy. Když to nedělá permanentně, člověk to přežije.

Zkusil bych vyměnit SIM kartu do jiného telefonu, a do Samsungu strčit kartu od jiného operátora. Dá se tak vyloučit, či je to vina telefonu, a zda to je vinou operátora.

A dobré by bylo dát vědět, jak to dopadlo, rádi se poučíme i my tu na poradně...

plm321
hodnocení

POKRAČOVÁNÍ : Když mě někdo volal z pevné linky echo nebylo.

Bouhužel nemám možnost si vyměnit SIM kartu s někým kdo má jiného operátora.

Ztlumil jsem hlasitost všeho, ale echo pokračuje dále (kromě té pevné linky, kde nebylo).

Můj operátor je O2.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]