ano, měly by jít (záleží i na tom, jaký máte satelit)...jinak, jak jsem vám již odpovídal Kde naladit kanál TV Barrandov: - satelitní příjem (Astra 1E 23,5E, kódovaně, 11 797/H, SR 27 500) Prima COOL je šířena na satelitu Astra 1G (23,5°E) v rámci programového souboru CS LINK: kmitočet: 11,876 GHz polarizace: horizontální SR: 27500 FEC: 3/4 ...ale zřejmě také záleží na satelitu, který používáte pokud si nevíte rady, zabývají se tím i odborné firmy, ale já si to dělám doma sám a jde to OK doplněno 28.03.10 12:19:
Jak to jde?
niss*
Děkuju za odpoved...jsem z toho trochu zmatená,nevím co mam dělat,ale nějak si poradim a uvidim
niss*
a nerozhodím si tim ostatní programy..?
dotaz*
Myslím, že ne , maximálně si ,,přidáte" program, kterýnebude fungovat - pak jej jednoduše odstraníte. Zkuste to podle výše zmíněného návodu. Hodně úspěchů!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.