Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon nenabiji

Od: lukky007* odpovědí: 8 změna:

dobry den telefon mi spadl do vody a jde nabit jenom kdyz je vypli a to se nabije 10hodin tak bych se chtel zeptat jestli existuje nabijecka jenom pro baterii ze ji vyndam z telefonu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte štěstí že telefon ještě funguje, nicméně po "vytopení" vodou už nejspíš dlouho fingovat nebude. Nabíječka na samotnou baterii bez telefonu není, nebo o ní alespoň nevím, a kdyby bylo bala by dost drahá. BTW: co máte za typ telefonu?

Nabíječky pouze na baterky jsou, dají se koupit i na ebay.com pokud by chtěl levnější

hodnocení

0x

Rozdělat telefon, vytáhnout samotnou desku + nabíjecí konektor (bez foťáku, klávesnice a displaye!) a ponořit do lihu, třeba přes noc. Vypudí to zbytek vody. Potom vysušit fénem.

Kontakty nabíjecího konektoru a na desce můžete v lihu ještě lehce očistit třeba jemným kartáčkem. Už několikrát jsem takhle telefon zachránil (po spadnutí do potoka, do záchodu...) a snad všechny ještě dnes fungují (i po více než třech letech).

lukky007*
hodnocení

0x
Mam samsumg galaxy s II

lukky007*
hodnocení

0x
Vytopil se mi pred tydnem ma to cenu davat do lihu

lukky007*
hodnocení

0x
A ten cisty lih koupim v drogerii aspon to zkusim

hodnocení

0x

Pokud spadl do zrovna ne moc čisté vody, tak není na škodu jej před lihem vykoupat ještě jednou, a to v destilované vodě.

lukky007*
hodnocení

spadl do vany s trochu peny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]