Nejste přihlášen/a.
Od fy Philips jsem dostal návod na změnu firmware,ale je zazipovaný.Měl by se stáhnout na DVD-RW,pak vložit do DVD rekordéru a ten už by měl nový firmware pojmout a změnit.Aspoň tak jsme pochopili telefonickou radu.Ten "návod" nám přišel jako příloha mailu,máme jej uložený na ploše,ale nevíme,jak dál.Neumíme "rozbalit" zazipovaný" soubor,v notebooku nemáme WinZip,prostě nevíme si rady.Pokud někdo pochopil náš problém a může poradit,prosím pokud možno krok za krokem.Nevyznáme se příliš v počítačové teminologii.Moc děkuji.Honza.
Se zip archivy už umí i Windows Me.
Jinak místo WinZIPu bych doporučil program WinRAR - je český.
Já používám program FAR, který je něco jako Total Commander a umí i se zip a rar archivy.
doplněno 26.03.10 20:11:WinRAR můžete používat i po 40-ti dnech. Ale bude řvát, ať program zaregistruji.
FAR - ten má v okně napsáno Neregistrovaná verze. FAR je také shareware na 40 dní.
Já jsem si vybral a léta používám IZArc izarc.org/... .Česky, rozbalí vše i obrazy CD, DVD. Zdarma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.