Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Winrar formáty rar

Od: qwerty14* odpovědí: 23 změna:

win rar je shareware... ... kde můžu stáhnout freeware? Co to znamená shareware?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kiaransalee*
hodnocení

3x

shareware znamená, že se jedná o placený program, který je možno používat i bezplatně, ale s nějakým omezením (nejsou přístupné všechny funce, omezení časové /na zkoušku/ a pod...).

Program winrar se free nedělá. Pouze placený, nebo s 30-ti denní zkušební verzí...

hop®

Časové omezení bývá většinou TRIAL...

sondaw*
hodnocení

2x

Můžeš si najít freeware (zdarma) programy, které ti otevřou i RAR soubory, stačí pohledat

www.stahuj.centru/...

pepyk93*
hodnocení

2x

S WinRARem si ale nemusíte dělat starosti,po uplynutí zkušební 40 denní verze na vás vyskočí okno (viz přiložený obrázek),které stačí ,,odkřížkovat" a můžete WinRAR používat dál...;)

Winrar formáty rar
papene*

;)Tak to právě mám.Chtěla jsem ho odinstalovat, jak píší, ale nějak to nejde.:DJak se ho zbavit?

doplněno 22.02.10 00:28:

*klik*Přidat nebo odebrat tak tam to nejde.Uvidím;).

Díky

sondaw*

Buď si ho nechej dál, jak je napsáno výše nebo ho odinstaluj z Pžidat nebo odebrat programy. Nebo použij Revo Uninstaller, který vyhledá v registru i zbytkové soubory, které můžeš smazat

www.revouninstall/...

Nemate nahodou vpravo dole v liste ikonku winzipu? Pokud totiz jakykoli program bezi, musi se pred tim nez ho chcete odinstalovat ukoncit. Takze kliknout pravym na ikonku a dat ukoncit, pak to pujde odinstalovat.

papene*

pearmonik*
hodnocení

1x

pokud chces kvalitni balici program ktery je freeware (zcela zadarmo) zkus 7-zip

qwerty14*

7 zip? děláš sisrandu? ne.

jirbar*

Čteš někdy poštu?

pearmonik*

zadnou srandu, da se o nem rici ze je i kvalitnejsi nez winrar, zabali vice, sice za delsi cas, ale balici program je prave velmi casto uzivany kvuli co mozna nejvetsi kompresi, pak je lepsi nez winrar. A ten delsi cas neni nijak o moc delsi, zalezi vzdy jaky stupen komprese zvolis a jaky algoritmus. Pri vyssich stupnich komprese bali 7-zip casto rychleji nez winrar, ten pak dycha z posledniho.

A hlavni je cena, copak normalni clovek doma na svem pc zaplati pres 300 dolaru za winrar ktery ma jen na baleni soboru? bud ho ma nelegalne nebo bere stejne kvalitni 7-zip a zadarmo

dubinek*
hodnocení

0x

Shareware je toto: http://cs.wikipedia.org/wiki/Shareware

A freeware asi WinRar neseženeš. Jedině na nějakém Warezu,což zde není podporováno *stop*

hop®
hodnocení

0x

Opět musím tomuto serveru poděkovat za poučení...*hi* Myslel jsem, že winrar je free...

Freeware je dáno naprosto volně k používání.

Shareware je verze, která má určitá omezení oproti "plné" verzi, která se dá koupit.

Jinak vše, na co bych potřeboval WINRAR, umí TotalCommander (a fakt to není reklama - prostě je to SUPERPROGRAM)...

kiaransalee*

hop má pravdu,

Total Commander je jeden z lepších správců souborů, zvládá i archivace (včerně formátu rar, hromadné přejmenování, kopírování) a spoustu dalších "kravinek"

Také je to shareware, ale pouze při startu se objeví uvítací obrazovka, kde musíš odkliknout dané číslo. ale to tolik nevadí a neobtěžuje.

pearmonik*

to uz je lepsi rovnou mit winrar,ten taky nedela zadne problemy, jen pise ze by sis ho mel aktivovat. Navic se pekne ovlada, jen staci kliknout druhym tlacitkem na soubor a dat zabalit. To jinak umi i 7-zip, total commander se da nahradit castecne filezillou. Neni nad to mit vse freeware a bez starosti

hop®

Na zabalení interní ZIP z TC, na rozbalení interní RAR z TC...:-P

pearmonik*

a k cemu to je dobre takovy interni zip nebo rar? to slysim prvne, to pak mozna TC tez zkusim :)

hop®

Nooo, přesně k tomu, že nemusíš shánět a stahovat a kupovat a instalovat WINZIP nebo WINRAR. A funkce, který z těchto prográmků zvládá TC mi úplně stačej. A ještě se ke mně chová uživatelsky přesně podle mých představ.

Kdo zkusí nechce jinak! ;) Je to v podstatě starej dobrej klasickej norton, dovedenej téměř k dokonalosti...

Klidně ho zkus, tenhle program má v sobě i naprosto funkční a spolehlivý uninstall, ale věř, že ho nebudeš potřebovat! *smich*

pearmonik*

no to uz chapu,jsem myslel ze to je neco specialniho. 7-zip nemusis ani instalovat, ale hodi se mit nabidku na zabaleni souboru jen pravym kliknutim mysi. TC znam dobre a nemam ho k cemu pouzit, k pohodlnemu nahrani souboru na server mam filezillu a zadarmo. Temer kazdy komercni program se najde i ve freeware verzi, tak proc pak platit za nic. Samozrejme ne vzdy to lze, slozite programy pro male mnoztvi lidi casto byt freeware nemohou, to by se nikomu delat nechtelo ani nevyplatilo

hop®

Tenhle prográmek mam tak rád, že kdyby byla registrace aspoň o něco jednodušší, tak už jsem si ho fakt offiko koupil - néé kvůli vokýnku, ale, kvůli principu - aby ho nedělali zadarmo! A že u mě by to fakt byla skoro vyjímka...:)

kiaransalee*

já ho už "koupila" ;)

hop®

Gratuluju, můžu poprosit do interní pošty nějaký optimální postup? Ďýk!*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]