Nejste přihlášen/a.
Ted jsem zjistila, ze v mrazaku na spodu led. Mam volat opravare? Nebo to muzem opravit sami?
3x
Mrazák samoodmrazovací samozřejmě existuje. Tato otázka už se zde řešila, třeba tam najdete odpověď poradte.cz/...
2x
Mrazák není samorozmrazovací, pouze lednice...jak chcete, aby se odmrazoval mrazák, když tam máte -18st C?...vypnout buď jen mrazák, pokud je ta možnost, normálně vše z mrazáku vyndat, odmrazit, vyčistit, nandat zpět, jako obvykle...
2x
Nic samorozmrazovacího neexistuje. Ta námraza se tvoří proto, že se na studeném povrchu sráží vzdušná vlhkost. Takže jediné dvě účinné rady jsou: neotvírat mrazák nebo jej jednou za čas "odmrazit" = vypnout, oškrábat námrazu.
Takže ti výrobci neví, co vyrábějí a nabízejí?
home.liebherr.com/... ( je tam popsán i princip - holt doba jde dopředu a člověk někdy nestíhá sledovat )
ajvn@ No to je pro mně novinka, slyším - vidím poprvé...no, musím pořád učit se, učit se, učit se...učit se. Jak dlouho se prodávají tyto "stroje"? Pět let zpátky jsem to neviděl...Díky za info...
@nonek - no v prodeji jsou minimálně těch 5 let. Tak je starý ten dotaz, co jsem tady na něj dával odkaz. Před osmi lety, kdy jsem si kupoval kombinovanou chladničku, jsem na tuto technologii u mrazáku v nabídce nenarazil.
Pomalu sedmým rokem mám doma tohle : Hotpoint-Ariston ENBGH 19423 FW
A taky má mražák No Frost, vlastně celá je beznámrazová.
Odvod vody z mrazáku? Z funkčního mrazáku...? Z lednice ANO...NoFrost...
Že bychom se vyjadřovali každý jinak o něčem jiném? Tazatel píše o mrazáku, ne o chladničce...chladící části; nebo že by se špatně vyjádřil? Tazateli, upřesni - "mraznička nebo chladnička"? Pokud se jedná o chladničku (chladící, NE mrazící část), pak info zde..
Tazatel: Ted jsem zjistila, ze v mrazaku na spodu led.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.