Nejste přihlášen/a.
Mrazák samoodmrazovací samozřejmě existuje. Tato otázka už se zde řešila, třeba tam najdete odpověď poradte.cz/...
Mrazák není samorozmrazovací, pouze lednice...jak chcete, aby se odmrazoval mrazák, když tam máte -18st C?...vypnout buď jen mrazák, pokud je ta možnost, normálně vše z mrazáku vyndat, odmrazit, vyčistit, nandat zpět, jako obvykle...
Nic samorozmrazovacího neexistuje. Ta námraza se tvoří proto, že se na studeném povrchu sráží vzdušná vlhkost. Takže jediné dvě účinné rady jsou: neotvírat mrazák nebo jej jednou za čas "odmrazit" = vypnout, oškrábat námrazu.
Takže ti výrobci neví, co vyrábějí a nabízejí? home.liebherr.com/... ( je tam popsán i princip - holt doba jde dopředu a člověk někdy nestíhá sledovat )
ajvn@ No to je pro mně novinka, slyším - vidím poprvé...no, musím pořád učit se, učit se, učit se...učit se. Jak dlouho se prodávají tyto "stroje"? Pět let zpátky jsem to neviděl...Díky za info...
@nonek - no v prodeji jsou minimálně těch 5 let. Tak je starý ten dotaz, co jsem tady na něj dával odkaz. Před osmi lety, kdy jsem si kupoval kombinovanou chladničku, jsem na tuto technologii u mrazáku v nabídce nenarazil.
Pomalu sedmým rokem mám doma tohle : Hotpoint-Ariston ENBGH 19423 FW
A taky má mražák No Frost, vlastně celá je beznámrazová.
Odvod vody z mrazáku? Z funkčního mrazáku...? Z lednice ANO...NoFrost...
Že bychom se vyjadřovali každý jinak o něčem jiném? Tazatel píše o mrazáku, ne o chladničce...chladící části; nebo že by se špatně vyjádřil? Tazateli, upřesni - "mraznička nebo chladnička"? Pokud se jedná o chladničku (chladící, NE mrazící část), pak info zde..
Tazatel: Ted jsem zjistila, ze v mrazaku na spodu led.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.