Nejste přihlášen/a.
Dobry den, dneska jsem si koupila novy netbook bez OS. Ma tu ale nainstalovany nejaky Mee Go, precetla jsem si, ze je to operacni system pro mobily a netbooky, a ze je delany na Linux. A me by zajimalo jestli by se dalo do meho netbooku nainstalovat OS Windows? treba abych to udelala doma a nebo ho odnesla nejakymu profesionalovi...tak me zajima jestli je to mozne? a nebo budu muset mit jenom ten Linux? Dekuji
A co si ten Linux napřed pořádně vyzkoušet, klidně i jinou distribuci, třeba Kubuntu? Nevím, co všichni mají s těmi Windows. Na netbooku se většinou stejně nespouštějí specializované aplikace vyvíjené jen pro Windows a obsahuje všechny běžně potřebné programy včetně kancelářaké sady.
doplněno 22.12.12 17:51:*kancelářské sady
W XP vs. Linux
Rozdíl mezi NTB s/...
Ubuntu není Kubuntu! Kubuntu má uživatelské prostředí KDE, které je více podobné Windows. Docela by mě zajímalo, co ti vadilo tolik, že bys radši zaplatila za Windows...
doplněno 22.12.12 19:12:Je třeba chuť se naučit něco nového. Mně také nalezení všech běžných nastavení a naučení se pracovat aspoň jako běžný uživatel trvalo několik týdnů, stejně jako s každými Windows.
doplněno 23.12.12 16:53:Kubuntu píšu proto, že ho sám používám a Ubuntu celkově má celkem dobrou českou podporu.
No ja jsem uz Linux Ubuntu mela mozna mesic a nejak jsem si nedokazala zvyknout...ale jako nevadi mi je taky docela v pohode ale ja bych spis ten Windows.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.