Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jaké jsou vaše zkušenosti s e-cigaretou? Která se vám konkrétně osvědčila? Která se podobá pravé cigaretě? Zkoušel případně někdo kouření patrony bez nikotinu? Podobá se to ještě kouření? Díky
Ahoj - koupila jsem si ji ted k Vánocum, i své mamce jsem ji koupila - jsme velké kuřačky a chcem omezit - snaha přestat je marná ... máme e-nick.. bohatě stačí ... kopila jsem si ji na popud bratra, kouřil hodně a má tu cigaretu (jinou značku, ale je to stejné) už 3 měsíce a ode dne kupu kouří pouze ji ... já jsem asi horší, přes den kouřím normální, ale k večeru se válím v pelechu s e-cígem Ale když mi dojdou cigarety, dokážu vydržet pouze na elektronické a nevadí mi to ... holt smula mít krámek s větnamcema hned u vchodu do domu
nejsem tak líná si zajít pro normální cíga
Jinak věřím, že bych to hodně omezila.
Každopádně ji doporučuji, nevěřila jsem tomu, jsem člověk co se nenechá zblbnout, ale tohle opravdu funguje ... až jsem sama překvapená
Takže je to stejný požiteček jako normální cígo? A pokud jde o vzhled, váhu atd.? Podobá se skutečné? Chtěla bych nějaký pěkný model, když už
A možná kouřit i patrony bez nikotinu. Když dojdou cigára, tak se pochopitelně na e-cigaretě vydržet dá, protože je v ní nikotin. Ale jde o to, jestli se to dá stejně vychutnat. Já na nikotinu závislá nejsem a celé roky kouřím jen když chci (třeba jen v hospůdce) , takže oceňuju spíš ten rituál
To je otázka definice závislosti...já teď nekouřila dva roky vůbec, ani jsem si na to nevzpomněla a teď jsem si poslední měsíc dala pár šluků. Takže to by ta definice musela být hodně široká. To je jako kdybych tvrdila, že jsi závislej, když si dáváš k nedělnímu obědu pivo. Myslím, že když si chci jednou za měsíc u karet vychutnat e-cigaretu, tak nejsem závislá jen proto, že mnoho lidí závislých je. Jen se mi zastesklo po tom vychutnání.
Jestli chce někdo namítnout ať nekouřím, když jsem nekuřák, tak prosím jen absolutní askety. Ne proplachovače jater a mozků apod
Je to složité, každý jsme jiný .. na každého to působí jinak .. vzhled - no .. já kouřím normálně slimky, takže ta elektronická je pro mně hroznej buřťák Co se vzhledu týče, věřím, že brzo přijdou na trh i se slim e- cigaretou a budou různé možnosti a výbery a stylu .. jako u každého zboží ...
Ale jak říkám - bratr ze dne na den přešel na e-cigateru a nekouří tabákové .. já? no prostě mi to chutná, tak ečko dávám občas - jsem i lajdák, to bude také tím ...
Prostě vyzkoušet a uvidí se co to dá či nedá
Zde si přečtěte rozsáhlou diskuzi na téma kouření:
Já sama už nekouřím asi 16 let a šlo to i bez elektronické cigarety. Možná v té době ani na trhu nebyly. A byla jsem kuřačka se dvacítkou denně. Opravdu je to možné, jenom nějaká ta kila naskočí.
Nekupovala bych žádné náhražky .Manžel kouřil od mládí ,nikdy bych nevěřila že on přestane ze dne na den. PŘESTAL a nepotřeboval žádné náhražky ani rady. Prostě se vzbudil a mě bylo divné,že nekouří a on na to . Prostě jsem PŘESTAL. A už je to 7 let . Moc ho za to dodneska obdivuji
. Prostě je v tom jeden fígl pevná vůle. Neutrácejte zbytečně!
presne tak .. pritel taky ze dne na den je to vylozene o tom ze kdyz chcete tak to jde! vsechny ty naplaste a dalsi nahrazky jsou opravdu jen takovy med kolem pusy aby vytahli penize
Co to znamená "je to vyloženě o tom"? Marry me - Ill be the best Russian wife! tomto případě bych příslušnou floskuli úplně vynechal. Pokud je ve sdělení "potřebná", tak znamená něco, co si posluchač musí sám domyslet, a její použití je nejen jzyková zrůdnost, ale i nezdvořilost.
Já vím, že to používá "každý", neber si to osobně, já jen využívám příležotosti, abych si povzdechl nad jazykovou kulturou.
tento výrobek vymysleli proto, aby se vlk trhu více nažral a zákazník jako ta koza zůstala celá . . . . . spíš to vidim na marketingovou záležitost, než nějakou zvláštní (významnou) pomoc kuřákům. jen můj názor. M.
Dneska jsem četla názor lékaře na elektronickou cigaretu. V žádném případě ji nedoporučoval. Jenom tlumočím, já jsem přestala bez různých pomůcek. Naopak, znám spoustu kuřáků - kolegů, kteří se snažili přestat s různými pomůckami (náplastě, léčitel apod) a ne lacinými a to vím na sto procent - že hulí dál stejně jako před "léčbou".
Ahoj, já jsem si jí koupila v srpnu. musím říct, že jsem kouřila jenom v hospůdce a na akcích, ale zase za večer klidne dvě krabky. (3x týdně) Druhý den jsem na tom pak vždy byla hrozně. Když jsem si koupila e cigaretu, tak na první akci jsem to nevydržela, ale druhý den jsem kouřila už jen ečko. Tak pomohlo mi k tomu i to překouření z předchozího dne od té doby jsem neměla normální cigaretu! ze záčátku jsem si dokapávala liquid s nikotinem a ted už dávám jenom bez N. chuť je vždy stejná a nikotín není cítit. a zřejmě nejsem na nikotínu závislá. ale v hospodě apod. sedím a tahám stále, takže s sebou nosím i nabíječku, a píchnu si jí někam za bar. někdy se stane, že se akce protáhne a já bych potom nemela co kouřit a mám strach, ža bych sáhla po normální! Jo, náplně si nedokupuji, jenom dokapávám liquit na atomizér. (je to hodně levné!) Cigareta stála 1200 a mám dvě baterie. Jedna vydrží asi 4 hodky, ale já fakt tahám neustále. Nevýhoda: přibrala jsem asi pět kilo od srpna. Objednávám si i chipsi apod, což jsem nikdy nedělala, protože klasická cigareta mě úplně zamezila na cokoliv jiného chuť. A dost mi vadí kouř z cigaret, takže jsem asi někdy protivná, ale pak si vždy zvyknu. Výhoda: fakt nekouřím, druhý den jsem v pohodě, je mi daleko líp. Prostě to jde. Mám různé příchutě a bez nikotínu! Takže jenom berličku, mám prostě v ruce cigáro a tahám! A kolik ušetřím. investice se mi dávno vrátila a pořád mám liquidy. ( jo a začal i manžel, přál si to k narozeninám. a je spokojený)
Ahoj, fajn odpověď Díky všem, asi jsem měla hned v úvodu napsat, že nekouřím, takže se neodnaučuju
A budu kouřit klidně bez nikotinu, jen se mi prostě v hospůdce u sodovky stýská po potáhnutí z cigarety. Kouřila jsem naposledy před pár lety a vždy jen příležitostně. Tak škoda, že poslední odpověď nejde ohodnotit
Jo, málem jsem zapomněla, těch pár šluků v poslední době jsem měla z jednorázové e-cigarety, kterou jsem zkusila a je bezvadná. Kuřákovi bych ji moc nedoporučila, protože ji můžete kouřit kdekoli a libovolně dlouho, takže u někoho by mohla spíš uškodit.Ale někomu kdo nemá vůli přestat naráz, tak by třeba pomohla, nevím.
Pro mě je naopak výhodná, můžu si dát jen tři šlučíky při kartičkách a zase ji schovat do krabičky)
Ahoj já používám elektronickou cigaretu ctyři měsíce a jsem naprosto spokojena. Moje cigareta je opravdu úžasná a hodně podobná obyčejné cigaretě. Dříve jsem kouřila průměrně asi 10 cigaret denně. S elektronickou cigaretou jsem ze začatku kouřila pulku a druhou pulku jsem nahradila elektronickou cigaretou. Nyní se dá řící že těměr nepotřebuju obyčejnou cigaretu. Mám tak dvě obyčejné cigarety tydně. Pomalu přemýšlím že bych přešla na beznikotinovou elektronickou cigaretu.
to mi nedalo a napsal jsem tenhle prispevek na google, zase necekane reklama. Je to ale pro dobrou vec tak u toho by se to dalo prominout. Chce to zavest cenzuru a oznacovani prispevku za spam jako je tomu jinde, je tady takovych odpovedi spousta co se snazi vypadat jako rozumne odpovedi a pritom je pisi primo lide placeni temito spolecnostmi, hlavne u temat Lyoness, bonus.cz, ruleta, popr. temata se stiznostmi na konkretni firmy... to uz je podle otazky videt ze se objevi, jako treba tady, to kazi celkove objektivnost poradte.cz
Dukaz ze jde o reklamu: dejte vyhledat na google "Dříve jsem kouřila průměrně asi 10 cigaret".
tady je zakladni vec, lide povazuji e-cigaretu za nastroj, ktery je odnauci kourit, coz ale vubec takhle neni. Clovek prestane kourit, pokud opravdu prestat chce. E-cigareta ma toto presvedceni pouze podporit a usnadnit.
Od klasicke cigarety je to ovsem k neporovnani... Jooo to z klasicke cigarety nasajes kour do plic a nechas ho tam stat...
"Od klasicke cigarety je to ovsem k neporovnani... Jooo to z klasicke cigarety nasajes kour do plic a nechas ho tam stat...
To není tak úplně pravda.Pokud to porovnání bylo myšleno na ty různé e-cigarety ala teleshoping či trafika, pak buďiš.S opravdu kvalitní e-cigaretou, totiž můžeš udělat to samé.
Ahoj,doufám, že se neopakuji. s e-cigaretou se dá přestat! Jsem živvoucím důkazem. Když si jí dám, tak už jedině bez nikotitu. Bylo to celkem lehké a bez vážnějšího odříkání. Jo , já vím že občas někdo řekně, že to také není zdravé a že to nedoporučuje, ale je to sakra rozdíl. Nemáte tam žádné šílené produkty ze spalování, desítky karcinogeních látek a ve velkém množství. Tady se také asi jedna našla, takže se nedoporučuje. Ale to je rozdíl! ( No loby budou zřejmě zesilovat. Tabakový průmysl je stále jeden z největších po celém světě a jeden z mála, který jakštak drží ekonomiky států!) A jak se cítím, to je také rozdíl. Když odmyslím ten kašel a dýchání po normální cigaretě, tak to cítím i na žílách apod. Těm, co nejsou fizycky vyloženě závislí na nikotinu, tak vřele doporučuji! Ti, co potřebují nikotín, tak holt musí používat náplně s nikotinem, a kvůli tomu to také vzniklo - čistý nikotin bez zdravotně nejhorších látek vznikajících vlivem spalování. Držím palce a přeju zážít pocit bez cigarety! Je to super!
koupila jsem ji partnerovi ze začatku super pak začal vidět mouchy pak došly patrony a nový pry nekupuj no a konečný výsledek je takový že znovu kouří ikdyž pry mín jak tvrdí cigaro leží v pouzdře a dva tisíce v háji.jsem mohla mít něco pěkného na sebe.pokud kuřád opravdu sám nechce přestat kouřit tak nepřestane ani s elekt.cigaretou.jsem nekuřák a když jsem si potáhla tak jsem měla normálně v puse pachut cigarety. takže kdo chce přestat musí CHTÍT.zuzka
Zásadní problém je v tom, že e-cigareta neodnaučuje kouření.Je to pouze jiný druh kouření(levnější a zdravější).To, že e-cigareta odnaučí kouřit je jen mýtus, na který samozřejmě poukazujeme. Pokud by u e-cigarety vydržel, třeba u jiného modelu, který by mu lépe vyhovoval, můžete mít něco pěkného na sebe každý měsíc.
Sice se dnes tvrdí jak je kouření nemoderní a jak je škodlivé. Jsem vážně nemocná a přesto kouřím, ano chutná mi to a nehodlám to měnit. ˇAč kuřák nesnáším zakouřené prostory a na jídlo jdu tam kde se nekouří. manžel měl hlubokou žilní trombozu a první se ho lékař ptal zda kouří, ne nikdy nekouřil a tak jsou lékaři dodnes bezradní proč a z čeho se to stalo, Kamarád zemřel na rakovinu plic-vojenský pilot, velký sportovec a odpůrce kouření a bylo mu 42let.Děda zemřel v 94letech, kouřil denně 60 a než umřel tak nám říkal, děcka mě už to tu nebaví, už vykouřím sotva 40 raděj bych už umřel. Pravda ta bude asi někde na půl cesty.
zcela jsem vynechala, že kouření je čím dál dražší a že znám spoustu lékařů co kouří. Kdo má umřít umře i kdyby žil kdoví jak zdravě.jsem zásadně proti tomu aby kouřily děti a není pravda že když to vidí u rodičů tak kouří také, dcera ta by mi ani cigarety nešla koupit.
No a z e-cigaretou můžete bafat dál, za daleko méně peněz, děda by se možná dožil 130let a to co jste tu pasala, by jste mohla hodit za hlavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.