Nejste přihlášen/a.
PI to vystihl naprosto přesně, stačí že je to in, že to má sousedka a musí to mít taky i kdyby to neumělo vůbec nic Prostě se jí líbí náramek a jak na něm barevně svítí čas a datumovka s nějakou kytičkou, v podstatě by stačily i dětské hodinky ale muslo by na nich být minimálně logo nakouslé hrušky a měly by stát minimálně $999
osobně bych doporučil XIAOMI MI BAND 4 ten má teď od prosince dokonce s poslední aktualizací i plnohodnotný překlad všeho do českého jazyka a je velmi praktický a levný, dá se sehnat za nějakých 700 Kč viz heureka.cz
Začal bych tím, jakou značku máte mobil. Sice si můžete pořídit prakticky jakýkoliv náramek, ale když máte obojí od stejného výrobce, máte výhodu třeba v tom, že můžete použít aplikaci, kterou už máte v telefonu předinstalovanou a nemusíte si kvůli náramku stahovat jinou.
Dále pak zvažte k čemu všemu jej budete používat, ale vzhledem k tomu, že všechny umí prakticky totéž, tak to není až tak důležité.
Nu a poslední, ale neméně důležitá informace je, kolik do toho hodláte investovat.
hloupá argumentace jak od nějakého Applisty, vše od jednoho výrobce přesto že to vůbec není nutné a vždy to funguje napříč všemi značkami pokud telefon má android systém a umí bluetooth optiálně nějakou poslední verzi je naprosto fuk jaký je to výrobce, band s ním prostě díky tomu systému fungovat bude Doinstalování aplikace z google play je triviální úkon, kvůli tomu nemá význam, aby se při výběru kdokoliv jakkoliv omezoval.
To byla argumentace spokojeného majitele telefonu + náramku Honor...
Přemýšlím jestli se nemám cítit uražen za označení jablíčkář...
Dobrý den. Moje sestřenice dostala tento, pod stromeček od manžela. Bokem mi řekl, že stál 900,- protože mě to zajímalo. Měla z něj velkou radost. Měří to tlak, tep, ukazuje teplotu, počet kroků, dobu spánku, datum, spálené kalorie a ještě další věci.Jednou se to spáruje s telefonem a je to napořád. Mobil má Huawei a nárámek Honor.
Tlak pochybuji, maximálně tak atmosferický... To bych raději prověřil! On u hodinek, respektive chytrých náramků i ten tep je takový nějaký... Sám mám rok Amazfit Cor (Xiomi a jsem spokojený)
Mě se to s tím tlakem také nezdá. Sám mám doma tlakoměr skoro za 3000,-, tak to budu muset při příští návštěvě sestřenky vyzkoušet, jak se to bude shodovat.
jenyk: Optika prosvítí prst a podle toho odhaduje kolik asi kyslíku je navázáno v krvi. V medicínských seriálech je to to co mají pacoši na ukazováku ruky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.