Nejste přihlášen/a.
Na trhu je několik desítek ověřených typů set top boxů pro DVB T2 pro českou republiku i s češtinou, ale jak vybrat ten správný? Máte nějaké vlastní dobré nebo naopak špatné zkušenosti, čemu se vyhnout, nebo doporučení, který si pořídit?
Například zde na poradně se diskutovalo o přehřívání jednoho typu viz poradte.cz/... a když se koupí jiný pod jiným názvem, je to to samé, vnitřek je stejný, jen jiný název a jiný kabátek.
V recenzích na webu jsou některé odstrašující přííklady, co nebrat, jiné chválí. Někdy jsou to maličkosti, například krátká síťová šňůra (jen 90 cm), jinde málo citlivé dálkové ovládání, které musí mířit přesně a zblízka, někde dálkové ovládání špatně ovladatelné, nepřehedné. Někde nejde čeština úplně všude. Někde se po zapnutí nezapne poslední přijímaný kanál, někde je na set top boxu zobrazené číslo kanálu i když ostatní zobrazují hodiny. Někde jsou konektory namačkané u sebe (mini) a těžko se tam dá připojit fleška, musí se přes prodlužovačku.
Naopak jsou některé výborně citlivé i pro místa se slabým příjmem, mají možnost kvalitního nahrávání (jiné zase ne, po přehřátí set top boxu se zasekávají). Některé jsou opravdu úžasné technické zázraky, ale podstatně dražší, s duálním přijímačem, kde se na jeden pořad dívá a druhý se současně nahrává. Nahrávání je další zajímavá oblast...
Máte nějaký doporučený nebo naopak odstrašující typ, který koupit, nebo se mu naopak vyhnout?
Díky všem rádcům za užitečné rady a zkušenosti, jsou velmi cenné a protože se blíží termín přechodu na DVB T2, budou stále užitečnější, protože na poslední chvíli budeme všichni co přijímáme pozemní vysílání muset nějaký koupit a neprohloupit.
Ono je u každého webu i dost recenzí na konkrétní kusy. ALE - konkrétně u set top boxů je těch recenzí nad 90% velmi málo - většinou od 80% dolů. Lidi totiž hodnotí výsledek negativně, protože čekali od krabičky zázrak.
Ovladatelnost je subjektivní pocit, signál závisí na anténě, kvalita obrazu na TV.
Já objednal tchýni tento - počítám, že využije základní funkce, resp. já něco nastavím a ona jen bude klikat na čísla programů.
Zatím ale nepřišel - moje recenze bude tak za 14 dnů...
Včera první pokus o zprovoznění - výměna antény a zapojení tohoto přístroje - velmi snadné a rychlé vyhledávání programů, některé FHD programy jsou k nerozeznání od satelitních přijímačů. Ovladač TV nelze spojit s ovladačem STB (set top boxu ). Ovladač je malý, obsluha lehká, návod v CZ ok.
Pro mne bohužel závada v domě, který si před léty bez povolení postavil další patro a ruší signál antény. Jelikož se soudí už 15 let o dodatečné povolení, musím hledat jiný vysílač, na který to nasměřuji. Jsem s tímto domem v "díře"mezi třemi vysílači.
Např. ČT programy jsem chytl jen z tohoto jednoho "špatným směrem". Na dalších vysílačích je FHD za další poplatky - kódované! A standardní vysílání ČT tam nemají.
Tak můžu poskytnout recenzi po prvním týdnu užívání uvedeného stroje. Napojil jsem na novou anténu - tuto. Po prvních neúspěších s teorií, že směr je shodný, jsem se podíval na stránky čt a dohledal ten správný směr - 180° chybně :D
Takže jsem to přehodil - tchýně je moc spokojená. Zvuk, obraz, reakce, ovládání - vše ok oproti původním předchozím.
Za ty peníze výborný zisk.
Samozřejmě se jedná o subjektivní pocit - každá TV má jiné parametry, každý človíček jiné standardy a potřeby. Někdo se prostě jen podívá na zprávy, film či pohádku a nemá potřebu něco natáčet, vracet se červeným tlačítkem, ukládat filmy na disk atd.
Slyším poprvé, že v pozemním jede nějaké placené vysílání. Ale co. Nemusím všechno vědět. Jinak Setobox bez Hbbtv je krok zpět. A pořádný krok.
Kdo nezkusí nic neví. O věku to není. Internet je nutný, to nepopírám. Ale žádné další placení netřeba. A že je vše tlačeno k internetu to nezměníme. Bankovnictví, komunikace a další
Nedělal bych z babky nemohoucí. Je tady příspěvek jaký mobil. A taky došli k závěru že pro babku chytrý mobil. Cena za připojení k internetu je různá, dle lokality. Možná že by ji přišlo k chuti než být závislý na tom co právě dávají v TV si třeba něco pustit z archivu přes Hbbtv. A je to zadarmo. Jen ten poplatek za internet.
No mám takový dojem že to celé Hbbtv není krok vpřed ale spíš vzad.
Pustit si něco z archivu?, vždyť tam je poslední dobou víc reklam, jak na živém vysílání.
Už i žena mi říkala, "Prosím tě, raději zase nahrávej na flešku" ,já si ty reklamy přestopuju.
Na 20-ti minutový sitkom, 3 bloky reklam,to už je trochu moc. (ano musí nějak vydělávat) ale toto.
Jinak pro tazatele
Druhým rokem mám set top box Evolveo Omega T2 DT-3060 ,(jednoduché nastavení i ovládání) jsem naprosto spokojenej, vše co nahraje můžu přehrát kde chci (nekoduje)
Až budeš vědět tak piš. Třeba ČT nemá v archivu ani jednu reklamu. Že archiv cenzurují to ano. Když byli odhaleni jak lžou tak to v archivu vymazali. To ovšem bylo zpravodajství, nikoliv film
Cenzura
Odvysíláno
Až se ti sem tam někdy všechno vymaže a budeš ladit znova, tak třeba budeš mluvit jinak. Třeba budeš mít štěstí
Proč ne. Jen vím, že se prý občas všechno vymaže. Docela otrava, zvláště, když si chci naladěné programy nějak uspořádat.
@jmlc
Podívejte se jaký má ten set top box firmware
Emos vydal nějakou aktualizaci.
V záložce ke stažení (uplně dole)
To jmlc. Myslíš že píšu nějaké dohady jako většina tady. To zjištění byl výsledek jednoho, dá se říci odborného testu. Ale to přece musíš vědět pokud jsi se o to do hloubky zajímal. Není to tajná informace. Protože jsem u toho nebyl tak píšu PRÝ. Jistěže je možné, že nové Firmware chyby vyřeší. Třeba ale zkušenost s LG žádné nové Firmware chyby neodstranilo. Je ovšem možné.,že výrobce toto za chybu nepovažoval.
A protože se jedná již o výběhový set top box, tak většinou už ani není udržované Firmware
to: priklad1
Nějak sem nepochopil, co má cenzůra společného z reklamou,ale to nic.
Ale jinak, to že na ČT ,je jedno jestli živé vysílání nebo archiv, nejsou reklamy ,tak to je dané zákonem.
Hmm. tak se musím opravit, schválně sem vyzkoušel Hbbtv na ČT a reklama tam je,
sice je pár vteřinová před začátkem filmu, nebo seriálu, ale je. (dál sem se nedíval)
Podívej se schválně na Novu, nebo Iprimu, aby ses mohl v archívu podívat třeba na 20-ti minutový sitkom, tak musíš přetrpět tři bloky, pomalu 5-ti minutových reklam.
Takže proto říkám že pro mě, celé to Hbbtv ,(červené tlačítko,které sem nedávno objevil) není krok vpřed ale vzad.
A proto si zase postaru, ten film,seriál atd..co chci vidět, raději nahraji na flešku a reklamy přetočím.
Já ti to věřím, že Hbbtv je pro tebe a ostatní krok vpřed,
ale pro mě, (od té doby co tam jsou reklamy které nejdou přeskočit) prostě není.
Já jsem psal že v Hbbtv přes ČT nejsou reklamy spíš cenzura. Pokud jsi si pustil ten link tak bys to viděl. Já tam nekoukám, možná co jsi viděl byla jen upoutávka. Ostatní stanice mají archivy placené a nejspíš bez reklam. Nemám zaplaceno, takže tam nekoukám. No připravuje se že budeš platit i ty reklamy. Komerční stanice chtějí aby jejich stanice byly placené. TV již mají šachtu, set top boxy ne. Takže nové set top boxy s šachtou pro dekódovací kartu. Hbbtv není jen filmový archiv. Momentální počasí, jak je na horách, informace o závodnicích, uděláš objednávku do vašeho marketu. Pořád se to rozvíjí. Myslím ze bys tam měl mít i přístup do své banky. Určitě nemáš auto protože to je krok (nebo několik) zpět.
Asi bych to pochopil, kdybych diskutoval s někým komu je tak 110 roků a více
Je těžký diskutovat a nespamovat ... @priklad1 nemá registraci, takže tu ve vláknu diskutujeme o něčem, co asi tazatele nezajímá.
Jelikož je přístroj koupený aktuálně, počítám, že se ho netýká problém FW - viz. odkaz kolegy a text - Zakoupili jste tento přijímač před 23. 4. 2018?
Viděl jsem mnoho recenzí - poslední byla v tomto měsíci časopisu Computer. Emos180 byl na 8. místě z deseti - přitom recenze je pochvalná. Pouze se jedná o "nedostatek funkcí" - a ty já nepotřebuji.
Lidi jsou zbláznění nákupem věcí s "co nejvíce funkcemi, kdyby náhodou" - čím více schopností ta krabička umí, tím pravděpodobnější je vznik problému. To platí všude - multifunkční tiskárny, auta, mobily, foťáky,... - prostě ne - nechci další funkce, stačí mi zapnout TV a dívat se na zprávy - bez reklam.
To:priklad1
Takže vlastně všecko jen tvoje dohady.
TV mají šachtu na sat.vysílání .
Já už měl v tv kartu před 15-ti roky, takže to už plánovaly že bude tv placená?
Ne auto nemám a nepotřebuji. Nějak nechápu, proč motáš auto do TV ale to je vedlejší.
Na počasí mám okno, případně mobil.
No lést do banky přes televizi, nebudu se vyjadřovat.
110 mi fakt není.
@jmlc ano máte pravdu.
Když sem si četl pravidla tohoto fóra,
tak se divím administrátorovy, že tuto naši diskusi nesmaže,vždyť nemá nic společného z dotazem tazatele.
Myslím že jsem sem dal několik odkazů z odborných zdrojů na výběr set top boxu. Dokonce tam je uvedena i vada toho tvého. Dokud není něco na 100% tak to jsou dohady. Ano v ČR byli na trhu TV s tunerem DVB T2 jenže kodek H264 nakonec došlo ke změně tak se zavedl H265. Skoro celá Evropa jede H264. Třeba sousední Polsko i Rakousko. Na placenou TV tlačí komerční TV. To ze ty chodíš bos ještě o tom nemusíš přesvědčovat ostatní, že boty jsou krok zpět. Je takové přísloví "Inteligent pochybuje, hlupák ten má svoji pravdu"
A že TV má šachtu k satelitním tuneru to je tedy skutečně objev. Já si kladu otázku jak se to bude řešit pokud se zavede placená TV. Jen tak mimochodem, na Slovensku mají placené pozemní vysílání
Motáme se v kruhu.
Ja o voze ty o koze.(nebo naopak)
Chápeš vůbec že každý nemá takové nároky na set top box jako ty ?
Vem to prosím tě jako fakt, že jsou mezi námi lidé, kterým stačí Set top box bez veškerých serepetiček, jako je třeba Hbbtv,netflix,youtube atd....
" P rostě jim , stačí zapnout STB a dívat se na TV . Popřípadě si něco nahrát a pak si to pustit "
Já sem napsal. " že pro mě je Hbbtv krok zpět, dokud tam budou reklamy co nejdou přestopovat "
Né pro ostatní ,ale to nic.
Tak buť tak laskav a nepřekrucuj co sem n apsal ....Děkuji.
Ty si kladeš otázku jak se to bude řešit pokud se zavede placená TV. Prosím můžeš poslat odkaz kde o tom píšou. Velice rád bych si o tom přečetl.
Na Slovensku mají placené pozemní vysílání. Prosím kde na Slovensku?
Víš já bydlím na pomezí Polska a Slovenska.
Od Poláku chytám snad 10 programů.
Slováky, když bylo pěkné počasí sem taky nějaké chytal.
Ted mám antenu namířenou na PL takto nemůžu vyzkoušet.
No jestli má můj STB nějakou vadu popisovanou v té recenzi, tak to asi budu mít problém.
Já totiž tento STB ( Evolveo Omega T2 DT-3060 ) mám pomalu dva roky a ono nic, žádná vada.
Splňuje vše co sem od něj očekával, a to kodek H265, nahrávání na flešku nebo Hdd a přehrání nahrávky kdekoliv.(pc,jiná tv atd...) Tohle všechno ten STB dělá a mně to stačí
Končím a nemíním už na tebe reagovat , protože to nemá cenu.
Celou dobu sem ti psal že to je moje zkušenost z Hbbtv a jak to vidím já a ty si z toho vybereš pár slovíček a vše přetočíš.
Znova ti říkám a to naposled "N ikoho tím nechci a ani nepřesvědčuji."
Většina TV třeba již typu Smart s tunerem DVB T2 který však neumí H265, ale umí již Hbbtv je nákupem setoboxu degradována. Skoro žádný levnější setobox neumí Hbbtv. Jedině snad Humax něco přes 1000 Kč
Dal jste sem dobrý seznam nejlevnějších set top boxů. Ale jaký koupit, aby se i za tuto nízkou cenu dal nornálně používat a nemít stále nějaký problém (s přehříváním, vadným zdrojem, nepřehledným a špatně ovladatelným ovladačem, červeným displejem místo zeleného, špatným řazením programů, krátkou síťovou šňůrou, špatným nahráváním nebo přehráváním, zakousáváním přístroje po delší době nahrávání, přístroj který si nepamatuje poslední naladěnou stanici, malou citlivost která se projeví v místech se slabším signálem nebo při změnách počasí, atd. atd. atd...)._
Vítané jsou hlavně rady, který přístroj dobře slouží, ale i zkušenosti, co je šmejd a čemu se vyhnout.
Nízká cena ještě neznamená špatnou kvalitu. Zrovna tak že jednomu to nechodí, neznamená, že je špatná kvalita celé série. Přečetl bych si recenze na televizniweb. Cena taky odráží co od setoboxu chci očekávat. Jestli PVR (nahrávání), Hbbtv, Multimédia třeba YouTube, domácí síť DLNA atd. bude dražší
priklad1: samozřejmě máte pravdu. Je velká skupina settopboxů v rozmezí do tisíce korun a pak jsou už mnohem vybavenější settopboxy s mnohem vyšší cenou i kvalitou (například Technisat, apod.).
V tomto dotazu jde spíš o orientaci, co tedy na poslední chvíli (už jen do 27. listopadu 2019) koupit, aby se dalo na televizi i nadále dívat s vědomím, že set top box je dobrý, splňuje to co má a nemá nežádoucí mouchy (napřílad přehřívání Strong nebo podobných), dá se z něj nahrávat a nahráté pořady bez problémů přehrát, pokud nabízí i zobrazení fotografií a obrázků stažených z webu na flešku, aby to šlo u všech obvyklých formátů. aby dálkové ovládání fungovalo normálně i na dálku a nemuselo se přesně mířit. aby při změně počasí nevypadl signál, což se děje už dnes při DVB, kdy se obraz i zvuk trhá, zamrzá a při DVB T2 to prý je ještě výraznější a horší, takže soused s citlivějším set top boxem nemá problém a majitel méně citlivého se může jen vztekat a říkat si, že o tomhle v žádném návodu a recenzi nic nebylo. Proto jsou názory a zkušenosti zkušenějších rádců tak cenné.
Občas jsou nějaké recenze kde si Obchodník nechá pochválit svoje zboží. Jeden si ty recenze dokonce vyrábí sám. Na televizním webu je myslím zkušený a ví co má testovat. Zrovna tak je možno se podívat na Heureku. Zajímavé je, že kolikrát jeden pomlouvá a deset chválí. Ani na to bych nedal. Každý pták si chválí svůj ocas.
S panem Helwigem mám z minulosti dobrou zkušenost
Pokud se bojím objednám přes internet. Vyzvednu třeba osobně v prodejně. Mohu do 14. dnů vrátit. Pak mám 2 roky záruku
Mám špatné zkušenosti DVB-T2 Zircone a Alma 2800. Již u čtvrtého přístroje odešel zdroj, naštěstí v záruce jednou po záruce a oprava stála 350Kč to je skoro polovina jeho ceny. Nemluvě o dalších reklamacích opravených v záruce a jedenkrát neopraveno výměnou za nový kus. Tak častá porucha zdroje svědčí o jeho špatném navržení a vyšší provozní teplotě přístroje. Mám již 5 přístrojů abych vykryl období některých v reklamaci. Každý den trnu který se opět pokaká, zda budu mít nahrané pořady či je budu moci v pořádku přehrát. S tou reklamací v záruce naštěstí krom stráveného času s balením před odesláním, nemám připomínek až na jednu okolnost, přístroj mi vrátily s tím že byl bez závad, naúčtovali mi cca 300Kč přepravné. Nevím co si o tom mám myslet.
Zaujal a jsem spokojen s AB Cryptoboxem 702. Alma je šmejd stejně jako Sencor a vše ostatní s cenou do 800kč. Jen jiný plech a maska. Pajšl stejný.
Cryptoboxi nejsou špatné. Ovšem tenhle je již přes 1000 Kč což může zapříčinit další tuner pro kabel. Má to čtečku karet nejspíš pro kabel, ovšem uvažuje se i o placeném pozemním vysílání. Osobně bych bral se satelitním tunerem. Jeho čtečka karet zvládne Cryptoworks i Irdeto. Skylink dělá co může, aby si lidé kupovali pouze přístroje Skylink Ready. Ostatní Universaly potřebuji modul od Skylinku (musí být šachta) což je dalších 900 Kč.
Recenze není, ale vede si dobře. Typ Mini je levnější
Asi je myšlena Alma 2800 jinak Alma IHD, již se nevyrábí, byl nejlevnější setobox s Hbbtv. Vím o jedné instalaci a bez stížností. Ovšem nenáročná žena.
Nejvíc mne nebaví, když si mám domejšlet protože je práce napsat 4 písmena. Pro DVB T2 je Alma IHD s Hbbtv a Alma 2800. Jinak jak jsem psal. Nevím jak kdo má možnost kabelu, já tedy ne, ale satelit může mít každý. Proto bych volil Terastiral + Satelitní tuner, když už chci něco většího
Ty víš většinou prd a do všeho se pleteš. Nějaký překlep mně je úplně fuk. 4CV a pod. A to červené tlačítko. Máš vše nastudováno. Tak mysli. Ten co zázrakem objevil červené tlačítko, to má každý ovladač, určitě myslel spuštění Hbbtv, to má snad každá Smart TV. Jenže jinde píše, že on Hbbtv nepotřebuje a že Hbbtv je krok zpět.
priklad1 - kdyby to byl překlep, tak to bude jednou. K tomu dalšímu se nevyjadřuji, stačí se podívat na bodování.
Nevím jaké body a je mi to fuk. Možná ta postranní tabulka. Tak to tedy samochvála pěkně smrdí. Mně zajímá odbornost, případně znalost problémů. Jen vím že jsi vstoupil do jedné diskuze o čemž nevíš vůbec nic. Doporučuji projít stránky TZB tam najdeš dost informací. A já u tabletu nesedím. To jen když že zajdu zajdu na kafe a nudím se.
A podívej se co v této diskuzi píše juraja o Hbbtv a co píše v tom tvém odkazu. Pak možná pochopíš
Co tím chceš říci. Statistika říká že 40% diváků aspoň někdy Hbbtv použije. A pokud žiješ lživou ČT která v poslední době musela smazat dvě lživé reportáže je to tvoje věc. Informace jsou pro ty kteří chtějí něco navíc. Asi jsi ani nečetl článek o možnostech Hbbtv. Já tě odhaduji, že ani žádnou TV nepotřebuješ. Dej si nohy na stůl a budeš taky spokojenej. Znova připomínám. Inteligent pochybuje, hlupák má svoji pravdu.
To neříkej mně, to řekni výrobcům. Když si dnes koupíš TV a máš v tom třeba i pět tunerů a použije jeden tak to ti nevadí. No možná při tvých znalostech to ani nevíš. A to nemluvím ze navíc dvoje kódování toho DVB T2 tuneru.
Přechod na DVB-T2 se blíží a bude nutné vyřešit buď koupi nového televizoru nebo set top box. Ideálně v ceně do tisíce korun, ale stále nikde není nějaký favorit, který by neměl nějaké zápory, nebo dokonce byl šmejd. Takže stále hledáme, nebo už máte nějaký osvědčený typ?, který byste mohli doporučit ostatním?
Zkuste napsat, jaký TV vlastně doma máte - jestli to náhodou nebude nutná koupě za rok-dva a nebo jestli doporučený STB bude zbytečně "chytrý".
Doma máme několik na nynější DVB a každý má své plusy a mínusy a tak hledám a jiště i spousta dalších lidí v celé republice, vhodný typ set top boxu, aby to dobře fungovalo a mělo to málo mínusů. Například Sencor 5002 má spoutu dobrých vlastností, ale čertovo kopýtko je prý v delší době nabíhání do provozu, mrňavý dálkový ovladač s malými tlačítky,
Jiné typy mají zase problémy s EPG, další zase prý nechce zobrazit z flešky fotografie. Jiné se zase zakusují a musí se prý znovu restartovat, atd.
Nový set top box nebude jako boty na jednu sezónu a vztekat se nad nějakou nedokonalostí a tak tu dávám možnost rádcům dát sem své rady a zkušenosti pro všechny zájemce o koupi nového set top boxu.
Teď porušuji pravidla fora a píši jako neregistrovaný(snad nedostanu ban)
príklad1
A to jako kvůli tomu článku se mám postavit na hlavu?
Já Hbbtv v televizi mám ale prostě sem ho přestal používat.
Pro mně nemá žádnou přidanou hodnotu.
Znovu říkám "Pro mně" abys to zase nepřekroutil jakože to vnucuju každému.
Nikde jsem nepsal že to někomu vnucuješ. Spíš jsi vytvářel názor, ze je to k ničemu. Navíc to vypadalo, ze nevíš Vo co gou. Ostatně, ze jsi objevil červené tlačítko to přece víme všichni. Spíš se podivuji nad tím, ze asi musíš být jednoduchý človek, když dokážeš strávit prolhanou ČT, nebo tě snad fascinují nekonečné seriály TV Nova jako Ulice, Ordinace a další. Znám jednoho souseda který by kvůli Ulici nešel na funus vlastní mámě.
No a jsme doma.
Takže už nadáváme a nálepkujem?
Věz, že toto je naposledy, co budu na tebe v tomto vlákně reagovat.
Takže
Podle tvých odpovědí,sem nabyl dojmu že musíš být velice nešťastný a flustrovaný člověk.
Nebo je tu druhá možnost, že se ti musela nějakým strašným způsobem pohnout mícha.
Protože jinak nechápu, proč urážíš , zamotáváš do odpovědi nějakou ČT a jejich cenzůru, nekonečné seriály, hrození o placeném pozemním vysílání, Polsko,Slovensko,souseda atd......,
Ještě můžeš vytáhnout siderické kyvadélko a bude to komplet.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Děkuji , Tak tohle sem si musel hned vytisknout a dát do kanceláře pod sklo.
"Spíš jsi vytvářel názor"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak dál.
Už jednou jsem ti napsal( včera v 13.40 hod) že si vybíráš z odpovědi,
jenom to co se ti hodí a pak to celé překroutíš a do odpovědi nacpeš plno věcí, které nesouvisí z dotazem a na které není nikdo zvědavý a nikdo se neptal.
A poslední. Nechci se zde obhajovat ale .....
Větu "o objevení červeného tlačítka", kterou si vytrhl z mé odpovědi v jiném vláknu,
"DVB-T2 H265 jaký STB doporučíte?"
a kterou pomalu cituješ v každé své třetí odpovědi a snažíš se mně zesměšnit ,si snad nepochopil jenom ty.
Kdybys tu mou odpověď citoval aspoň celou a ne se tu zesměšňoval.
Vlastně podle tvých odpovědí, jaké tady ve vlákně a jinde prezentuješ, se ani nedivím.
A tím končím a dál se nebudu k tobě a tvým fantas-magoriim vyjadřovat, protože na to nemám čas a ani náladu.
Já mám set top box Maxxo T2 k tomu jsem dokoupil wifi anténku a mužu i na staré tv sledovat videa na youtube
Copak nemá RJ45. WiFi dongle kvalitu nezvýší. Levný a umí dokonce DLNA. Ovšem YouTube omezené. Mělo by to vylepšit nové Firmware. V žádném případě neumí Hbbtv
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.