Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze oživit starý Ni-Cd akumulátor?

Od: kaktus123* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Nedávno jsem se tu tázal na alternativní napájení akučky ale k nejlevnějšímu řešení jsem se nedostal.

Napadlo mě jestli nepůjde nějak postavit na nohy ten akumulátor protože ještě celkem obstojně takových 5 min jede. Vím že jsou nabíječky na AA baterky keré dokážou oživit nabíjecí baterie ale nevím jestli něco takového existuje i pro tyhle akumulátory.

Pak mě ještě napadlo že si tam do toho packu nastrkám klasické nabíjecí tužkovky trochu vyšší kvality a nebo buřty z vyžší kapacitou ale to bych musel přidělat na pack ještě jednu krabičku. Např. takhle

Ale čím to potom nabíjet?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tu som to popísal ako som to spravil ja a funguje mi to už cez 3 roky. Nabíjate to tou istou nabíjačkou ako predtým.

poradte.cz/...

ylon
hodnocení

2x

Tohle se vyplatí řešit u profi nářadí. U aku vrtačky za pár tisíc je to nesmysl.

Protože za 999 či 1490kč máš novou, kterou nabiješ za 60min.

lidl-shop.cz/...

lidl-shop.cz/...

Na občasné domací práce plně dostačuje.

hodnocení

1x

Odpovídám na otázku z titulu: NE

vernon
hodnocení

0x
AA by se přetěžovaly. Na "déčka" by to běžet mohlo. Možná i na "céčka".
Švagr to kdysi u 12V vrtačky vyřešil nákupem olověného trakčního akumulátoru do UPS a kablíkem. Nabíjel to nabíječkou na elektrické autíčko, které tyto akumulátory používá také.

111®
hodnocení

0x

dá se to repasovat, pokud je vadný jen jeden článek , kuote si stejný s páskovými vývod v GM nebo GES, případně u modeářů a vyměňte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]