Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer
Mám už dost starou AKU vrtačku které odešla baterie, byla i dost levná není se čemu divit.
Jelikož má slušný výkon sama o sobě je poměrně kvalitní tak mě napadlo jí napájet nějak alternativně a hlavně levně než kupovat jinou. Vím že si jí můžu předělat na napájení ze sítě ale v místě kde jí chci používat není el.síť.
Máte nějaké dobré nápady které nevýjdou draho?
Podle tvého zadání to vypadá, že si musíš k té vrtačce dokoupit kliku.
Síť nemáš, baterii kupovat nechceš, takže musíš napsat aspoň jaké napětí měla stará baterie akučky a jaké další moř´žnosti napájení máš.
Já bych třeba použil starší autobaterii, pokud je napájení akučky 12V. Nebo můžeš natáhnout silné kabely od baterie z auta.
Trafo ani spínaný zdroj to neřeší, protože nedají takový proud, jaký akučka zrovna potřebuje. A pokud bys koupil vhodné trafo na maximální proud, tak bude stát více než nová značková akučka.
Je na 18V, a na zahradě mám k dispozici jenom elektrocentrálu a tu se mi nechce jen kvůli 10 minutám zapínat, to bych si rovnou vzal el. vrtačku.
Tak tomu nerozumím, máte elektrocentrálu a místo použití normální vrtačky tady vymýšlíte ptákoviny. To je "síla".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.