Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
i já žádám o radu,jaký aparát zvolit.Mám dosud Olympus Fe-130,ale bohužel spadl na zem s vysunutou optikou a ta je pravděpodobně na odpis.Je 4 roky starý,stál necelé 4.000 kč,ale myslím,že oprava by byla celkem drahá.Chci tedy co nejlacinější foťák,na počtu pixelů nezáleží,jen aby byla možnost natočit krátké video.
Díky,
! na počtu pixelů opravdu nezáleží! je to pravda . Jedná se o marketingovou záležitost, já mám 5Mpix a stejně fotím jen na 3mpix a nádherný fotky (olympus) doporučuju do 5mpix. Vyšší Mpix (např. kompakt) je nesmysl kupovat jedná se o obchodní strategii, a když bude někdo tvrdit, že fotka z 12mpix je lepší než 5Mpixje to hloupost. Klidne 4Mpix s výbornou optikou udělá lepší snímky než kdejakej 10Mpix. Nebo dnešní kompakty s ultrazoomem . . .taky trik na peněženky kupujících. Když chcu pořádnej zoom nekupuju kompakt, ale větší foťák z velkou optikou. Volte olympus klidně i menší rozlišení. howgh mira
no jsou i o hodně levnější foťáky, stojí asi 2100,- technické údaje na www.benq.cz, například model E1020, nebo vyšší...a pak na stránky heureka, tem je srovnání cen u různých peodekců...určitě si vyberete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.