Nejste přihlášen/a.
Chci si pořídit nový digit fotoaparát tak do 6 tis.Kč.
Mám špatné zkušenosti s Olympusem.Měl jsem dva a oba se krátce po záruce porouchaly.
Zajímá mě jenom kvalita fotek.Pixely a zoom ani ne.
Poraďte podle svých zkušeností.
Předem díky.
Nemá smysl to vypisovat. Nejednodušší je otevřít seznam a do vyhledávání napsat
KUPUJEME DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT.
A hned vám naskočí třeba -
Já mám třeba digi neboli polozrcadlovku Fuji Finepix S5600. Dnes je již dost zastaralá ale nikdo kdo ze známých měl Fuji si nestěžoval na problémy. Tak snad je dělaj dobře Já ji mám třetím rokem a vše je ok. Pokud ale chcete jen tak fotit tak raději nějaký klasický. Já osobně by jsem kopil polozrcadlovku asi tuhle
a nebo ve vašem případě pokud chcete fotit a nezabývat se ovládáním a hrou s fotoaparátem
pixmania.cz/... dokupení karty atd
Ahoj já už několik let nedám dopustit na značku PANASONIC.
Kvalitní fotky jsou zaručené, díky velice kvalitnímu stabilizačnímu systému a optice Leica, takež i amatér má opravdu ostré fotky
Doporučil bych například tento:
Já osobně mám jeho předchůdce Panasonic TZ1 a maximální spokojenost a to už se mnou něco vydržel .. jako bahení zápasy, pád na betonovou zem a podobně
A ještě doplněk:
Poměr cena výkon velice také dobré, pač má i kvlaitní zoom, dostatečné rozlišení a je rychlý. Za tu cenu myslím, ež jasná volba
Já osobně mám olympus FE-280 a jsem nadmíru spokojen, protže je to značka věnující se hlavně optice a fotoaparátům a také protože tento typ za 5000 Kč (necelých) se velmi dobře používá také jako kamera, video jde přiblížit nahrává dobře zvuk, ři použití karet jde mít videa velice dlouhé (2h i více) a také baterie se nabijí ze zásuvky a ne na baterie typu mikro apodobně, olympus je pro mně jasná volba . Domnívám se, že jste měl smůlu, jedná se o elektroniku a ta je bohužel závadná ve všech směrech. Elektronika sama o sobě je dělaná aby vydržela dva roky, to že Vám fotoaparát vydržel 2 roky je ještě úspěch. Co byste dělal kdyby nebyly ani ty dva roky.
Pokud ti jde o kvalitu tak zkus pohledat třeba po bazarech nějaké starší digitální zrcadlovky, třeba Nikona D70. Pokud se nechceš honit za megapixely tak ti jejich 6 mega bude v klidu stačit a i se setovým objektivem budeš mít lepší kvalitu než jakýkoliv nový kompakt za 6 tisíc.
Kompakty s kvalitní optikou začínají s cenou nad 10 tisíci.
Ja take nemohu dopustit na panasonic. Koupil jsem superzoom Lumix DMC FZ28 a uzasne... Fotky vynikajici, video HD - parada. Spousta programu, predvoleb - vynikajici. Stabilizace jak ve foto tak ve videu... (Kdyt to porovnam s olympusem co jsem mel - je to 100 k 1. Cena tohoto fotaku se u nas pohybuje kolem 8000,- Kc. Tuhle cenu jsem nebyl schopen akceptovat s porovnanim cen venku, hledal jsem a na me prekvapeni na www.allegro.pl (kdyz zadate www.aukro.cz - dolu je odkaz na polske allegro) jsem nasel dmc fz28 nove kusy za 5500,- Kc. Holka prodavala 5 kusu techto fotaku - uplne nove - dovoz z USA. Kopili jsem s kolegem dva kusy. Pokud Vam nevadi ze fotak nebude mit cestinu a ze se timto pripravite o zaruku - doporucuji! (Ja mam s Panasonicem jenom ty nej nej zkusenosti (TV, DVD, CD...) proto jsem nemel strach do toho jit)
Já byl zatím nejspokojenější s kompaktama z řady Canon Ixus: malý, kovový, držáky, hezký, intuitivní ovládání (i poté, co jsem přešel z jiných značek).
Jinak náš ajťák tuhle mě upozorňoval na Fuji, že mají krásný kompakty s pěknýma parametrama za o dost nižší ceny než konkurence. Ten ajťák je letitý fotofgraf a projde mu rukama hodně hraček, co si tak lidi ve firmě kupujou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.