Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej do zahraničí - Nigérie

Od: januli* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,syn nabídl k prodeji playstation 3 a ozvala se mu žena z Nigerie,která mu zaplatí 480$ a složila je na účet City bank s tím,že pokud syn pošle do City bank potvrzení o odeslání ČP do Nigérie-cena cca 1300kč.Nemáme s tím zkušenosti a tak prosím o radu!Děkuji Jana

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ohledně podvodů se zásilkami do Nigérie už byly popsány tuny papíru.

Ruce pryč.

artik*
hodnocení

0x

fakt vám to není divné , že někdo z Nigérie chce vaše zboží?

hodnocení

0x

to uz tu bylo a je to fejk , rozhodne na to nepristup... a ignoruj

vejsi*
hodnocení

0x

Kdysi dávno jsem prodával Notebook, psal mi na něj pán z Kazachstánu a říkal,že momentálně žije v Anglii ale chtěl by ho poslat do Nigerie. A tak jsem se informoval o ceně dopravy, která byla o 500 dražší než notebook :) .Pán souhlasil :) Po 3 dnech jsem, napsal, že balík byl poslán. Ihned jsem obdržel email, který psal normálně česky, že už ho nechce :) Měl jsem štěstí, že jsem ho neposlal! Jinak bych se nedoplatil :) A proto-> nikdy nenaletět těmto podvodníkům!

luke237
hodnocení

0x
Jak uz lidi psali, je to znamy nigerijsky podvod, ktery byl nescetnekrat probiral i zde na Poradne (napr. Jak postupovat př/...).
Vedel jste, ze Nigerie ma vice obyvatel nez Nemecko, Velka Britanie, Belgie, Nizozemi, Dansko a Rakousko DOHROMADY? Vazne myslite, ze tam nemaji obchod s PS3, ze ho museji kupovat z druheho konce sveta a jen za dopravu platit vice nez za samotnou konzoli?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]