Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volba elektronické cigarety?

Od: lukyss odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěl bych poradit jakou e-cigaretu si pořídit. Nikdy jsem žádnou neměl jen sem zkoušel od známých, a taky bych si chtěl nejákou pořídit. Hledám všude a pořád nevím kterou.. Je tu někdo kdo se v tom vyzná, a poradil by mi? Děkuju moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V práci jsem měl 4 lidi, co jako kuřáci tuto elektronickou věcičku zkoušeli - všichni dříve či později přešli zpět k cígu.

doplněno 16.07.17 19:38:

pro mne také - kolegové chvilku nesmrděli pod nos... bohužel, prý jim to nechutnalo, ... a co jsem se tak díval jednou na jakési příchutě, je to údajně škodlivější než normální cigareta

lukyss
hodnocení

Já zas takovej kuřák nejsem..dám si jen občas.. Přijde mi, že e-cigareta je lepší..(Teda aspoň pro mě)

lukyss
hodnocení

O tom nevím, ale třeba je to pravda.. Já bych tak moc ty příchutě neřešil..podle mě to je skoro stejné.. Jde to cítit jen málo.. Jde mi o ten kouř..pro mě je to takovej dobrej pocit..

hodnocení

0x

Fakt hnus fialový, již jsem to psala tady v dotazu, pročtěte si odpovědi poradte.cz/...

martin1985
hodnocení

0x
Ať si říká kdo chce co chce. Ecigaretu používám již 3roky a klasickou cigaretu nepotřebují. Základem je koupit si kvalitní a značkovou. Momentálně mám od značky Kangertech za cca 2000. Na tomto rozhodně nešetří. V začátcích jsem si koupil párkrát levnější modelu a pokaždé zklamání. Příchutě jsou různé a věř tomu že rozdíl je také obrovský. Já už si míchám sám. Kouřil jsem 20ks deně a míchám si 6mg nikotinu na 10ml. Víc je už pro mě moc. Je to znát na chuti. Inhaluji tabákové příchutě. Nejlépe bude když si zajdeš do specializovaneho obchodu. Tam ti jistě odpoví na vše co potřebuješ vědět. Náplně atd vždy nakupují od prověřených značek. Nikdy ne u větví apod..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]