Nejste přihlášen/a.
Zdravím, měl bych dotaz.. Mám v plánu si pořídit el. cigaretu, ale jen kvůli příchutím, né kvůli nikotinu. Měl bych to spíše na večer k počítači ke hraní her (cucání bonbónů apod. mě už přešlo) - musím neustále něco cumlat... Samozřejmě bych si koupil náplně bez nikotinu. A chci se zeptat, když si tedy koupím úplně tu základní el. cigaretu, bude ta příchuť dostatečně silná? Děkuji
Taky jsme se s manželem kdysi nechali nachytat to byl ale hnus fialový
vystřídali jsme jich spoustu, příchuť silná bude, ale je to pěkný fujtabl .. nemůžete si ji od někoho půjčit a vyzkoušet?
Zdravím, zkuste se podívat na vaporizéry. cs.wikipedia.org/... . Blbě se to dá nazvat jako e cigareta. Nic se nepálí, nic nehoří a také nevznikají karcinogenní dehty. Je to pára. Vaporizér se plní různými bylinami, které při určité teplotě uvolňují účinné látky. Může to pomoc i při různých alergiích atd.. A dá se do toho dávat spouusta bylinek. kvalitnivaporizer.cz/...
Ahoj, nevím, jestli ti moje odpoveď a tip pomůže, ale třeba někomu dalšímu jo. Já Jsem občasnej kuřák, ale takhle na večer k filmu nebo k práci bych si rád zapálil, ale nechci pokoušet klasický cigára (zaprvé nechci kouřit doma a zadruhé si to chci jen udržet do hospody apod.), takže jsem pokukoval po elektronických cigaretách. Kolega v práci si před nedávnem přinesl el. cigaretu do práce (před tim by mě el. cig. ani nenapadla), měl asi tři příchutě, všechny bez nikotinu a povedenou cigaretu vapour2. Dal mi tím dobrej tip, jak na to "domácí" kouření, tak na značku cigarety. Chuťově je to dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.