Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektronická cigareta

Od: patas odpovědí: 5 změna:

Zdravím, měl bych dotaz.. Mám v plánu si pořídit el. cigaretu, ale jen kvůli příchutím, né kvůli nikotinu. Měl bych to spíše na večer k počítači ke hraní her :) (cucání bonbónů apod. mě už přešlo) - musím neustále něco cumlat... Samozřejmě bych si koupil náplně bez nikotinu. A chci se zeptat, když si tedy koupím úplně tu základní el. cigaretu, bude ta příchuť dostatečně silná? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Taky jsme se s manželem kdysi nechali nachytat *bzum* to byl ale hnus fialový *zed* vystřídali jsme jich spoustu, příchuť silná bude, ale je to pěkný fujtabl .. nemůžete si ji od někoho půjčit a vyzkoušet?

patas
hodnocení

Právě, že všichni známí mají el. cigaretu s nikotinem :/ A příjde mi zbytečné si na vyzkoušení 1x koupit vlastní náplň..

trevor*
hodnocení

1x

Zdravím, zkuste se podívat na vaporizéry. cs.wikipedia.org/... . Blbě se to dá nazvat jako e cigareta. Nic se nepálí, nic nehoří a také nevznikají karcinogenní dehty. Je to pára. Vaporizér se plní různými bylinami, které při určité teplotě uvolňují účinné látky. Může to pomoc i při různých alergiích atd.. A dá se do toho dávat spouusta bylinek. kvalitnivaporizer.cz/...

mikebrown
hodnocení

0x
Z vlastní zkušenosti to napíšu že příchuť jde cítit tak prvních 20 potáhnutí. Pak už ne, asi si huba na to zvyknout nebo co a je to bez chuti. Já už rok z toho důvodu kouřím bez příchutě, mě to stačí. Je to bez zápachu, nikoho tím neseru ani na vlakovém nádraží Wien Hauptbahnhof. Takže tak.

marley
hodnocení

0x

Ahoj, nevím, jestli ti moje odpoveď a tip pomůže, ale třeba někomu dalšímu jo. Já Jsem občasnej kuřák, ale takhle na večer k filmu nebo k práci bych si rád zapálil, ale nechci pokoušet klasický cigára (zaprvé nechci kouřit doma a zadruhé si to chci jen udržet do hospody apod.), takže jsem pokukoval po elektronických cigaretách. Kolega v práci si před nedávnem přinesl el. cigaretu do práce (před tim by mě el. cig. ani nenapadla), měl asi tři příchutě, všechny bez nikotinu a povedenou cigaretu vapour2. Dal mi tím dobrej tip, jak na to "domácí" kouření, tak na značku cigarety. Chuťově je to dobrý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]