Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení sluchátek do TV, bez konektoru

Od: vojta1996 odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Ve své TV nemám konektor pro připojení sluchátek (jack 3.5mm). Tak bych se rád zeptal. Lze to nějak zařídit, abych mohl sluchátka připojovat i bez něj? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

1x

Máte v podstatě jen dvě možnosti, podle toho jakou tv máte. pokud má tv vstup scart, tak zjistit, jestli má zapojené piny audio out. Pokud ano, tak dát redukci a napojit na sluchátkový zesilovač. Druhá možnost je, že Vám někdo zkušený zapojí v tv na reproduktorech vývody (kablík) na zásuvku jack přes odpory cca 220 ohm. mužete tak i rozpojit repro u tv pouze na sluchátka. Jestli je třetí možnost nevím. Leda tak pokud jde signál z nějakého stboxu, tak tam.

tomas11*

Tak třetí možnost je jak jsem to udělal s Alzou já - a to že mi poslali objednanou Tv LG u které měli v popisu že má vývod na sluchátka 3,5 jack , ovšem neměla. Tak po týdením dohadování si pro ní poslali dopravce ke mě před vchod do baráku.

Napřed chtěli abych ji dopravil já nebo na moje náklady , ale když jsem jim poslal kopii stránek se špatným popisem , tak si pro ni poslali .

Takže taky řešení jen se člověk nesmí dát.

Na druhou stranu musím přiznat že s reklamacemi v Alze jsem jinak nikdy problém neměl .

rv*
hodnocení

1x

Optimální je, když napíšete o jakou TV se jedná, popřípadě vyfotíte místa s konektory.

fran56ris*
hodnocení

0x

Pokud je novější s optickým výstupem, potom si projděte moje rady zde : poradte.cz/...

doplněno 27.03.17 19:38:

Nejde se odradit nápisem, že chce 2. sluchátka *cteni* On totiž vůbec nic takového nechce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapojení tv zásuvky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]