Nejste přihlášen/a.
Včera jsem dostal vyúčtování za únor a mám tam stženo 118,- Kč za poslání 5 SMSek a 1 DMS.
S naprostou jistotou vím, že z mého mobilu nebyla odeslána ani jediná SMSka, protože jej používám jen já a žádné děti doma nemáme, že by si s ním snad někdo hrál.
Vůbec nevím kam šlo těch 99,- Kč, ani jestli se jedná o jednorázovou platbu, nebo se bude každý měsíc opakovat.
Číslo, kam mělo údajně odejít 5 SMSek je: 90309
Číslo kam šla DMS na 99,- Kč je: 90309099
Poradíte mi, prosím, co mám dělat, aby se takoví šmejdi na mě neobohacovali? A jak se mohlo stát, že jsem žádné SMSky neposílal a přesto jsou na mé tel. číslo naúčtovány?
Ještě dodávám, že mě ani nebyla na mobil zaslaná nějaká SMSka, kterou bych třeba potvrdil, ani jsem nestahoval nějakou hru nebo placenou aplikaci. Aplikace jsem stahoval jen přes Google Play, a to neplacené (navigace).
Jen sem jednou našel v mobilu zmeškaný hovor ze skrytého čísla. Hovor jsem nepřijal, jen byl zmeškaný, a na skryté číslo ani později reahovat nejde - ze seznamu hovorů jsem to vymazal.
Přečtěte si tyto odkazy. Možná, že se něco dozvíte.
nasepenize.cz/... novinky.cz/...
V prvním odkaze přímo píší cenu 99Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.