Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárcovské DMS - zlodějna a podvod

Od: smejdi odpovědí: 3 změna:

Včera jsem dostal vyúčtování za únor a mám tam stženo 118,- Kč za poslání 5 SMSek a 1 DMS.

S naprostou jistotou vím, že z mého mobilu nebyla odeslána ani jediná SMSka, protože jej používám jen já a žádné děti doma nemáme, že by si s ním snad někdo hrál.

Vůbec nevím kam šlo těch 99,- Kč, ani jestli se jedná o jednorázovou platbu, nebo se bude každý měsíc opakovat.

Číslo, kam mělo údajně odejít 5 SMSek je: 90309

Číslo kam šla DMS na 99,- Kč je: 90309099

Poradíte mi, prosím, co mám dělat, aby se takoví šmejdi na mě neobohacovali? A jak se mohlo stát, že jsem žádné SMSky neposílal a přesto jsou na mé tel. číslo naúčtovány?

Ještě dodávám, že mě ani nebyla na mobil zaslaná nějaká SMSka, kterou bych třeba potvrdil, ani jsem nestahoval nějakou hru nebo placenou aplikaci. Aplikace jsem stahoval jen přes Google Play, a to neplacené (navigace).

Jen sem jednou našel v mobilu zmeškaný hovor ze skrytého čísla. Hovor jsem nepřijal, jen byl zmeškaný, a na skryté číslo ani později reahovat nejde - ze seznamu hovorů jsem to vymazal.

Skočit na otázku
Vložit novou otázku

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stepanka11
hodnocení

0x
V tomto případě máte možnost do 2 měsíců podat reklamaci od posledního vyúčtování. Textová zpráva smí obsahovat jen 160 znaků, napíšete-li delší účtují se 2 maximálně až 5 zpráv, pro text dlouhý do 1000 znaků by Vám telefon měl již nabídnout MMS. DMS jsou různé šmejdi určitě jsou když nabízejí dnes smartphone iPhone zdarma, za to slušně zaplatíte a nic nedostanete 99 Kč je jednorázově a pak každý měsíc nebo v horším případě každý týden. Problém je, že premium SMS ani audiotext nelze řešit s mobilním operátorem. Pokud drahé textovky nepotřebujete zablokujte si tuto službu.

hodnocení

0x

Přečtěte si tyto odkazy. Možná, že se něco dozvíte.

nasepenize.cz/... novinky.cz/...

V prvním odkaze přímo píší cenu 99Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]