Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VAROVÁNÍ - O2 na úrovni ŠMEJDŮ

Od: tondac* odpovědí: 11 změna:

Bacha i - probíhá změna tarifu pevné linky. Všechny pevné automaticky převádí na dražší neomezený tarif za 299czk. Rozesílají jen takový marketingový žvást ve vyúčtování a pokud nezareagujete do daného data (u mne 6. 3. ), tak máte smolíka!

Bacha ii - něco podobného proběhlo i u o2tv a možná to pokračuje.

Bacha iii - předplacený kredit na mobilu vám v o2 ukradnou po 1/2 roce od posledního dobití a už ho nevrátí!

Teď mi zdražili pevnou linku ze 60 na 299czk, protože je pro mne prý výhodnější neomezovat se a tarif s 300 přidělenými minutami (z nichž provolám 50) převést na neomezený tarif :) takže budu po mobilu u o2 rušit i pevnou a s tím se sveze i internet.

Překvapilo mne, že pevná se v podstatě nedá sehnat u konkurence. Jaké s nimi máte zkušenosti vy?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

1x

Při zvýšení tarifu je možné podle zíkona odstoupit od smlouvy bez pokuty ze strany operátora.

Jj, na jednu stranu to může být výhoda, pokud by měl úvazek. Myslím že spíš řeší, že by si ji nechal, ale ne za tu cenu a teď kde ji sehnat za lepší cenu... :)

uska*
hodnocení

0x

Tuto informaci zasílájí již od ledna ve vyúčtování

poradte.cz/...

hodnocení

0x
nam poslali zmenu drobnym pismem dole na fakture. predtim 50min kamkoliv za 80kc,potom neomezene za 299kc. poznal jsem to az po prvni zvysene platbe. ihned jsem nabehl na prodejnu a pevnou zrusil. bohuzel vypovedni doba 40dni. internet jsem si ponechal, platime cca 370kc za mesic

patrikeger
hodnocení

0x
Dobrý den,
je to tak, že O2 po převzetí PPF vše co mohlo zhoršilo a do budoucna s tím nehodlá přestat. Dalšími šmejdy je pak Air Telecom a UPC. Live Telecom si už neškrtne za své podvody.

tondac*
hodnocení

... hlavně chci varovat všechny nešťastníky ve spárech O2. Pevnou už nepotřebuju, ale za 60CZK/měs bych si ji nechal z nostalgie ...

Na jiném fóru se ptali, že nás operátor informoval, tak co bysme vlastně chtěli. Prostě mi přijde absurdní, že tenhle "prozákaznický" přístup už považujeme za normální ...

Já bych teda chtěl víc:
- aby platila podepsaná smlouva a domluvené podmínky
- aby bylo možné smlouvu měnit jen se souhlasem druhé strany
- aby pro obě strany platily stejné podmínky, sankce a stejné výpovědní lhůty
- aby se dodavatel snažil zákazníka uvázat kvalitnějšími službami a ne poznámkou na zadní straně vyúčtování nebo zamaskovanou do reklamního letáku
- abych si objednal nějakou službu a měl jistotu, že nemusím studovat každý řádek vyúčtování nebo letáku a že dokud neodsouhlasím změnu, tak mi to nikdo nemůže změnit
- aby se nadnárodní firmy, které by měly nastavovat úroveň morálky a obchodní etiky, nechovaly jako prodejci indukčních plotýnek a masážních křesel z prodejních akcí pro seniory

Prostě chci normální trh, kde se dodavatel snaží udržet spokojeného zákazníka a ne ho prolobovanými zákony uvázat a oškubat. ;)

hodnocení

0x

Pevnou linku O2 jsem zrušil cca před 3 roky právě pro jejich neseriozní jednání (prostě bez jakéhokoliv předchozího upozornění oznámili, že to mám držší). Pevnou linku poskytuje například UPC v případě, že od nich máte ještě aspoň internet. Platím pevný poplatek symbolickou 1,- Kč, k tomu mám nějaké ty volné minuty. Ale jinak si stejně moc nepomůžete. Zkuste se informovat na firmu "Elreko". Poskytují Internet a jakousi pevnou-nepevnou linku. Ovšem za jakých podmínek netuším.

zell
hodnocení

0x

Já osobně bych se porozhlédl po pevné lince přes internet, prý je to levnější a mohl by bý větší výběr providerů...

hodnocení

0x

A v cem je problem?
Pokud ten drazssi tarif stoji 549,- a nabidnou mi ho za 299,- jak pises, tak nemam duvod si stezovat.
viz o2.cz/...
Pevnou mistama neni problem sehnat u konkurence, prinejhorsim to prohnat jako VOIP.

kabod*

Mám Twist on line datovou simku s dobíjením jednou za rok a k tomu Odorik s aplikací Zoiper a přes iax volám halířově přes 3g nebo wifi perfektně, přes EDGE Odorik Callback za 1korunu a sec tarifikaci...Je mi 70let...

honzad*
hodnocení

0x

Používáme jako pevnou linku VOIP telefon - bezdrátový přístroj (hovor po celém bytě) připojený na router, přihlášený na 802.cz, mnoho let bez problémů. Podmínkou je, mít v banku minimálně 20,-Kč a hovory jsou za halíře. Pokud se vám kredit krátí, pošlou email. Do USA je 3hodinový hovor za 60Kč. Máme to hlavně na volání k doktorům ("počkejte - přepojím!") a do zahraničí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]