Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušení pevné linky bez výpovědi

Od: uska* odpovědí: 6 změna:

lze podat pouze do 6.2. 2016. Možná to už všichni víte, ale přesto upozorňuji majitelé pevných linek, že se každému změní tarit a bude jednotá cena necelé 300,- Kč/měsíčně. Je možné si ponechat internet a pevnou linku odhlásit.

mesec.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mýlíte se.

Každému se tarif nezmění. Jen těm co mají pevnou linku od O2. Což rozhodně nejsou všichni. (včetně mě)

pt®
hodnocení

0x

"uska", moc díky za informaci. - pt

pa*
hodnocení

0x

Kde jste, prosím, našla informaci, že výpověď je možná jen do 6.2.? U stávajících zákazníků bude možné podat výpověď v okamžiku,kdy vám oznámí, že vás převedou na nový tarif, ne? A to se bude dít postupně.

pt®

Třeba "uska" už takové oznámení dostala.

hodnocení

0x

Tak teď jsem zmatená. Co to znamená, že se musí zrušit pevná linka. Já teda nepoužívám pevný telefon k telefonování, ale mám přes ni napojený internet a nic nevím, že bych měla platit 300Kč měsíčně. Mohla bys mi to Uško nějak vysvětlit? Zaráží mne totiž že se ptáš, jestli je možné ponechat si internet a pevnou linku odhlásit. Protože já to tak mám od začátku už pět let. Tak jestli se něco nezměnilo a oni mne neinformovali a pak mi najednou přijde nějaké divná faktura.

doplněno 11.01.16 18:59:

Jo, tak jsem si přečetla Tvůj odkaz. Já pevnou k telefonování nemám. Takže mne se to asi netýká. Ale v tom případě Ti mohu odpovědět, že internet mít můžeš i bez telefonu. Mám to tak a jsem u O2.

uska*
hodnocení

Tak vše vyřešeno? Já se neptala na to, zda si mohu nechat internet bez pevné linky. Ve větě nemám otazník. Já jsem to konstatovala, že tato služba jde rozdělit, že k internetu nemusím mít člověk pevnou linku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]