Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vlastním telefon Huawei Y530 a nevím proč se mi nedaří nainstalovat některé aplikace z AndroidMarketu.
Vnitřní paměť mám volnou 700MB a pro aplikace to píše 129MB (ačkoli nechápu, proč je to rozděleno, myslel jsem si, že dokud je na paměti místo můžu instalovat cokoli ![]()
Při stahování mi to napíše že není volné místo na vnitřním uložišti, při tom jinou aplikaci a třeba i objemově větší se mi do telefonu podaří nainstalovat.
Zkusil jsem tedy zakoupit Paměťovou kartu 16GB, dal ji to telefonu a nastavil výchozí uložiště na SD kartu, ale je to stejný výsledek.
Děkuji za radu, jak se s tímto problémem vypořádat a ještě zda při nastavení volby výchozího uložiště na kartu, budou aplikace přesunuty a nainstalovány na SD kartu, já jsem totiž žádnou změnu po přepnutí na SD kartu nepostřehl, tak nevím k čemu tato volba je dobrá. U předchozího Samsungu jsem si nastavil uložiště SD kartu a tam se všechno instalovalo a paměť na telefonu zůstávala volná ![]()
Díky za rady.
Karta to nevyřeší, aplikace se instalují do paměti telefonu ať je to nastavené jakoliv. Aplikace lze po instalaci přesunout na kartu po instalaci (tato možnost je v nastavení telefonu pro každou aplikaci zvlášť). Ostatní jsem popsal zde:
To je zajímavé. Nemám problém s tím si tyto "problematické" aplikace stáhnout a nainstalovat z PC, akorát nevím, jak se dají stáhnout do PC
myslel jsem že to ani nejde z marketu jinak, než do Android zařízení.
A ještě jedna otázka spíše k pochopení. Proč je z celkové paměti telefonu vyjmuta pouze část paměti pro aplikace? Nebo se aplikace instalují do paměti RAM a její velikost má na prostor pro instalace vliv?
Děkuji ještě jednou za radu a dovyjasnění.
Díky moc za radu, jdu to zkusit stáhnout.
Jen mi tedy nějak není jasné, proč to takto dělí (ty paměti) a informace o vyhrazené paměti pro instalace se nikde u telefonů neuvádějí a při tom je to tedy asi jeden z nejdůležitějších parametrů, který ovlivní počet možných nainstalovaných aplikací
. Takový telefon, co má uložiště 16GB a pro instalace má volných jen 250MB je potom k ničemu, když po 10-15 ti aplikacích to začne psát tyhle hlášky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.