Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

U LED televize nejde obraz

Od: hoop odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, moc prosím o radu. Máme doma už rok LED televizi od Samsungu a ještě dnes dopoledne fungovala normálně, ted, když jsme ji zapnuli, zvuk jde, ale obraz není vůbec vidět, jen lze sem tam zahlédnout černobílé mlhy a obrysy postav. Stalo se to už někomu? Co máme dělat? Dá se to nějak spravit?

Děkuji za odpovědi ;)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

oprava
hodnocení

1x

Tak se zaregistrujte tady. Třeba tam je kutil co to opraví

opravarna.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

0x
Nefunguje podsviceni. Zkusil bych ji na hodinu vytahnout ze zasuvky. Pokud pak nepojede, tak servis. Mas ji prece v zaruce.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, no, možná dopadnete jako tazatel viz odkaz. Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 12.03.15 10:14:

bmbx - máte pravdu. Chtěl jsem jen upozornit na to, že snaha o domácí opravu asi nemá význam.

ben:

TV by měla být v záruce, tak nevidím jediný důvod proč by měl dopadnout jako tazatel v tvém odkazu, navíc si v tom servisu udělali z tazatele doslova prdel, cena dílů a práce je dost přitažená za vlasy :-D

doplněno 12.03.15 10:23:

Pokud má v okolí šikovného recirkulátora, tak 99% oprav má význam a vyplatí se a lze je zařadit do kategorie domácích oprav :)

janaizy
Mám ten samý problém u tv Samsung. problém jsem identifikovala v připojení kabelu pro přívod elektřiny. Když se s ním dobře hnul obraz naskočil. Není chyba v kabelu ale u tv. Jestli je to věcí nějakého kontaktu nemůžu ovšem hodnotit

jabraka*
hodnocení

0x

Máme s BMBX také společnou zkušenost se Samsungem.Kup si Blaupunkt.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]