Nejste přihlášen/a.
Poridila jsem si novy mobil a zaskocilo me, ze se telefon sam pripoji na mobilni internet od operatora, i kdyz s mobilem vubec nic nedelam.
Mam vypnute mobilni data i ruzne datove prenosy.
Podle ruznych for by melo jit prejmenovat APN pristupovy bod... ale ty navody jsou z let 2012 max... v mem androidu 4.4 neni moznost prejmenovani ani smazani.
Apn onoff aplikace nefunguje, Apndroid je zpoplatneny a ja nechci platit za neco, co by treba ani nefungovalo.
Deaktivovat u operatora nechci... do budoucna mozna mobilni net uzivat budu.
Tak jak si pomoci?
Napadlo me vytvorit novy, nefunkcni pristupovy bod APN?
1x
doplněno 19.12.14 23:30:
Tak mě napadá přidat nové, nefunkční APN a nastavit ho jako výchozí. V případě potřeby jenom přepneš na původní funkční.
0x
moc tomuhle nerozumím,ale z praxe souhlasím s paw...měl jsem kreditni kartu,android,zakázané přenosy v mobilu...stačila příchozí mms,okamžitě se aktivovalo připojení na net...požádat o blokaci operátora...
to rychladata: Měla jsem to deaktivované.
Když si dám Umístění -> Režim -> a když vyberu Vysokou přesnost (použít gps, wifi a mobilní sítě pro odhadnutí umístění) - tak toto aktivuje mobilní data nebo se jako mobilní sítě rozumí operátor?
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.