Nejste přihlášen/a.
Dostal jsem mobil - Nokia 515. Mám ho druhý den a znovu jsem dostal zprávu - od T mobilu,že mi zapnuli Net - na 24 hodin za "pouhých" 24 Kč.Vtip je v tom,že o to nestojím a nenašel jsem způsob,jak se toho zbavit. Nezná někdo metóódu,jak tomu uříznout hlavu? Díky.
Zakázat mobilní připojení. Ale když ho potřebuji mít zapnuté, třeba kvůli MMS, tak jdu do nastavení internetu a tam je někde název poskytovatele. Standardně je tam vyplněno v políčku internet. Umažu dvě písmena a dám OK. Pak můžu mít mobilní data zapnutá a internet se nepřipojí. Pokud potřebuji občas internet zapnout, tak tam ta dvě písmenka dopíšu. Takhle by to nějak mělo být i u té Nokie.
Z jedné diskuze:
Dobrý den,
zvýhodnění Internet v mobilu na den je opravdu potřeba zrušit na Zákaznické lince 4603, kde jsme Vám k dispozici 24 hodin denně.
Je však možné provést celkové zamezení služby GPRS/EDGE/3G na Vaší sim kartě a to jednodušše pomocí těchto samoobslužných kanálů :
Můj T-Mobile/IVCC Připojení k internetu> GPRS/EDGE
SMS na 4603 GPRS A (nebo GPRS AKTIVACE) -> aktivace
GPRS D (nebo GPRS DEAKTIVACE) -> deaktivace
GPRS S (nebo GPRS STAV) -> zjištění stavu
GPRS? -> nápověda
Doufáme, že tyto informace Vaší situaci vyřeší.
Přejeme příjemný den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.