Nejste přihlášen/a.
Ahoj, scháním reproduktory k PC okolo cca 500 Kč. Moje požadavky:
Měli by být dřevěné (na tom netrvám, ale bude fajn když budou)
Nesmí šumět
Kvalitní zvuk
Nesmí "rušit" ostatní elektorniku v blízkosti.
Rozhoduju se jestli 2.0 nebo 2.1... co by jste mi doporučili? Četl jsem recenze a 2.1 v téhle cenové relaci šum. Je lepší když budou nabíjené přes USB nebo klasicky přes zásuvku?
Předem Vás prosím aby jste mi neradili pokud si tím nejste jisti.
Do 500Kč asi tyto: reprosoustavy-reproduktor/... podle mě 2.1 nemá cenu v této cenové relaci kupovat.
jj, Genius jsou super - mám doma 2x a po rodině kupujeme taky jenom tyto - poměr cena/kvalita je nejlepší!
Dobrý den, podívejte se viz odkaz na podobnou otázku. Snad si raději trochu připlaťte a Vaše zklamání bude menší. Za tyto peníze nemůžete čekat zázrak. Zdravím!
doplněno 11.12.14 22:52:Jo jo, ona ta otázka v odkazu je také Vaše, že? Tak si zajděte někam do Elektra a nechte si repro pustit a poslechnout. Pokud Vám stačí zvuk "středový"a prakticky bez basů, tak si zvolte 2.0 - pokud chcete slyšet i basovou složku, tak si pořiďte 2.1
Okolo 500 Kč - na tom trvám, více za to dát nehodlám, na poslech hudby mám kvalitní mikrosystém.
Jo, je to moje, repráčky už jsem si koupil za 165 Kč, ale jen dočasně, na začátku nového roku si chci koupit kvalitní, ty co mám ted jsou jenom na jedno pouziti. A kolik bych si musel připlatit, abych si koupil 2.1? Mě by stačili jenom 2.0, tam nejsou slyšet basy? Pomohla by levná externí zvuková karta? Mám základní desku MSI Z97 PC Mate - Intel Z97, je tam kvalitní zvukovka? Například tohle - Creative Sound Blaster Play! Ale to už by se asi raději vyplatilo připlatit za lepší repráky co?
Dobrý den, Vy již máte doma na poslech hudby něco kvalitnějšího, tak je i možnost připojit PC k tomuto zařízení a přehrávat zvuk tam. Jinak, externí zvukovka může zvuk vylepšit, když je lepší, než ta v PC. Sound Blaster byla dobrá, ale jestli to stále platí, tak to už tak nesleduji.
Také jde o formát toho zvuku - tedy, jak je kvalitní jeho zdroj (je rozdíl např. mezi MP3 a FLAC). Ale, hlavně to chce dobrý výstup, tj. repro. V této cenové kategorii ho neseženete. Toto je repro středové a pouze část výšek a basů. Nejlepší je repro třípásmové - výšky, středy a basy. K PC stačí repro 2.0 nebo pro lepší basy to 2.1 (to bych si zvolil já). Ale, zase to je o ceně. Ext. zvukovku si nekupujte, ale raději to dřevené repro. Nejde snad ani tak o rozdíl ve výsledné kvalitě zvuku, ale plast může při větší hlasitosti nebo basech rezonovat a to je nepříjemné (dřevo by to dělat nemělo). Zdravím!
Já také doporučuji značku Genius, celá léta si nekupuji žádné jiné a to že jsem opravdu velký milovník hudby, takže mám ráda ,když to hraje kvalitně a nahlas. Pokud nepotřebujete basy, tak 2.0 postačí. Pokud 2.1, tak mám zkušenost s těmito alza.cz/... Není to zrovna nějaká hitparáda, ale pro základní poslech hudby stačí, až jsem byla i překvapená. Já preferuji nabíjení přes zásuvku a to hlavně z toho důvodu, abych zbytečně neměla zaplněné všechny zdířky USB.
Zvyšuji aukci na 700 Kč, tak jaké ted? Mám doma mikrosystém s basama, ale ten zvuk se mi zdá jakoby tlumený, když si koupím 2.1 tak mi z těch dvou bude vycházet čistý zvuk a z toho subwoferu basy? Nebo mám raději koupit 2.0. www.Poraďte.mi
Edit.: tim nechci říct že ten zvuk z mikrosystému je nekvalitní, naoapk je to úžasný zvuk, akorát sem si na tu změnu musel zvyknout.
U některých přístrojů se nedoporučuje to dávat k monitoru, protože nejsou magneticky odtlumeny, tak aby byli odtlumeny.
Je to lehce přes 700Kč pár desítek korun, ale volil bych toto: reprosoustavy-reproduktor/... , mám o trochu dražší taky Creative a hraje to slušně. Na ten model co ti doporučuju jsem četl slušná hodnocení.
Taky by šly, pokud bys to nemusel třeba někdy reklamovat, ale pokud bys je nepoužíval to trafo u reproduktoru bzučí. Pokud bys je nepoužíval musel bys je vypínat. Teď jen zvolit jestli chceš 2.0 nebo 2.1. Neboli jestli chceš tam ten subwoofer(basák), ale to už si musíš rozhodnout sám.
joaha, ten basák se prej musí ladit a na to já nemám náladu... takže vezmu asi to za 500 Kč jak si mi poradil
Ono tam bzučí ten napájecí adaptér, ale když budeš něco poslouchat nebo hrát hry, tak to neuslyšíš. Nebo to dělá u některých kusů. Když je nebudeš používat, tak je vypneš. Já v tom nevidím problém. A nimochodem naladění subwooferu je asi tak složité jako nastavit hlasitost reproduktorů. Osobně bych bral ty Creative co jsem radil. Toť vše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.