Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem reproduktorů... našel jsem CONNECT IT CI-119 Rumble, má dobré hodnocení, sehnali by se kolem 200 Kč lepší? Je vůbec ten rumble dobrý? Mám to do stolního PC, na filmy a hry. Na poslech hudby mám něco jiného.
Dobrý den, možná seženete za 200,- Kč lepší, ale bazarové a použité. Jinak, moc bych to neřešil. Nečekejte za dvě stovky žádný zázrak - hlavně, aby to chvilku hrálo. Zdravím!
P.S. Možná je to škoda 200,- Kč.
doplněno 05.12.14 21:53:Já bych doporučil asi toto (viz odkaz). Je to asi více penízků, ale už to hraje lépe. Alespoň, má to docela dobré hodnocení, vypadá to hezky, předražené to není a k PC by to šlo.
doplněno 05.12.14 22:17:Ono to není předražené, ale Vy máte málo penízků nebo je nechcete vydat. Tak si kupte nějaké plastové "šumítka", ale potom si nestěžujte. Za málo penízku je málo muziky. No, třeba si časem pořídíte něco lepšího.
Já teda nevím, ale pokud máš na poslech hudby něco jiného, tak bych rozhodně neřešil, zdali se dá sehnat něco lepšího, obzvlášť když se jedná o 200Kč a na hry...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.