Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reproduktory 2.0

Od: elioner odpovědí: 9 změna:

Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem reproduktorů... našel jsem CONNECT IT CI-119 Rumble, má dobré hodnocení, sehnali by se kolem 200 Kč lepší? Je vůbec ten rumble dobrý? Mám to do stolního PC, na filmy a hry. Na poslech hudby mám něco jiného.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, možná seženete za 200,- Kč lepší, ale bazarové a použité. Jinak, moc bych to neřešil. Nečekejte za dvě stovky žádný zázrak - hlavně, aby to chvilku hrálo. Zdravím!

P.S. Možná je to škoda 200,- Kč.

doplněno 05.12.14 21:53:

Já bych doporučil asi toto (viz odkaz). Je to asi více penízků, ale už to hraje lépe. Alespoň, má to docela dobré hodnocení, vypadá to hezky, předražené to není a k PC by to šlo.

reprosoustavy-reproduktor/...

doplněno 05.12.14 22:17:

Ono to není předražené, ale Vy máte málo penízků nebo je nechcete vydat. Tak si kupte nějaké plastové "šumítka", ale potom si nestěžujte. Za málo penízku je málo muziky. No, třeba si časem pořídíte něco lepšího.

losmajos*
05.12.14 21:42

Souhlasím

elioner
hodnocení

a jaké by jsi mi teda doporučil, tak připlatím, ale nechci zas drahotu. Zas ale nechci aby to šumělo nebo to hrálo jak staré magnetofony.

elioner
hodnocení

*ee* *bzum* to je předražené, něco kolem 400 Kč by se nenašlo?

2kedar*
hodnocení

3x

Zdravím.! Zrovna na filmy a na hry je potřeba skutečně "hutný"zvuk. Nejen na muziku.

Jako to nejlevnější a nejschůdnější řešení vidím toto...

alfa.cz/...

Nekupujte si "šeptátka"a raději si pořiďte 2.1 o výkonu min. 10-20Watt.

roland*
hodnocení

Máš tyto repráky? Můžeš mi potvrdit že z nich vychází kvalitní zvuk?

losmajos*
hodnocení

2x

Doporučuji připlatit a koupit 2.1 na hry je to super :3

elioner
hodnocení

ne, chci jen dva

hodnocení

1x

Já teda nevím, ale pokud máš na poslech hudby něco jiného, tak bych rozhodně neřešil, zdali se dá sehnat něco lepšího, obzvlášť když se jedná o 200Kč a na hry...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]