Nejste přihlášen/a.
Zdravím, pokud byste mi mohli doporučit dotykový telefon do 5000 Kč s dispplayem od 4,3 do 5 palců, jaký by to byl. Využíval bych ho zejména pro telefonování a internet, hry u mě nehrají roli. Děkuji každému za zajímavý tip.
K úvaze bych dala HTC Desire. Velmi příjemná záležitost
Vybírala jsem pro kamarádku mobil, chtěla co nejlevnější, ale aby už to umělo, a nebyl přehnaně velký, a skončily jsme u HTC Desire 200. Příjemné překvapení po všech stránkách, poměr cena výkon výtečný (v té době se prodával za 3,4tis); na hry by úplně nebyl, ale krásný zvuk, průměrný foťák (což jí vyhovovalo, chtěla přehrávač, ne fotit), pohodlné nošení.
Celá ta řada se mi líbila, chce to jen trochu kouknout na parametry, který je zrovna nejvýhodnější, a srovnat si preference.
K tomu LG: mně se třeba špatně drží, mám hodně malé ruce. Jestli jste z Prahy, skočte si někam, třeba do Alzy v Holešovicích, a pořádně osahejte Veliká výhoda je v tom, že je tam mají připojené k internetu, takže člověk vidí i odezvu - k nezaplacení.
Tady si počtěte a popřípadě vybírejte,je tam dost velice dobrých rad a postřehů : poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.