Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem sledovat online filmy.Ale vždy tam vpadne někdy hned jindy po určité době odkaz na megavideo.Nebo něco o nějakých minutách.Každopádně nevím co s tím .Film jsem vlastně neviděla touto cestou žádný.A to ani těch 70 min jak někdy odkaz píše
Ahoj zkoušel jsem ten figl s tim megavidem,ale nefunguje mi to po chvili se to stopne že mam počkat
Mě to funguje. Nevýhodou je jen to, že to nějakou dobu trvá - podle délky videa a tvýho downloadu. Já to dělám tak, že si něco najdu, nechám to načítat a mezitím si v jiném okně dělám něco jinýho(třeba píšu tuhle odpověď) Když je načteno, uložím si to DownloadHelperem (Firefox) na disk a když mám chuť, tak se podívám.
Na to by mělo existovat jednoduché řešení: sledovat videa přímo ze stránky Megavideo.com
doplněno 21.12.08 16:05:Ach, po přečtení nové otázky jsem zjistil, že tato má odpověď je nesmyslná. Megavideo.com zavedl nový systém, kdy z jedné IP adresy dovoluje shlédnout pouze určitý počet minut vcelku. Zřejmě to má snížit provoz na stránce. Nepomáhá například přístup přes anonymizér?
zkus si jit na www.seznam.cz nebo na www.atlas.cz do vyhledavace si zadej online filmy ke sledovani nebo ten film ktery chces sledovat a napis napr 8 mile online film tam bude plno odkazu a urcite na jednom odkazu to fungovat bude aspon u me to tak funguje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.