Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout video z Megavideo.com

Od: kim* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den,mám takový dotaz. Jak mohu stáhnout konkrétní video z www.megavideo.com? Pokusila jsem se přes MegaVideo Downloader-vložila jsem adresu,poklepala na GetMovie,to bylo v pořádku,pak jsem klikla na Download a objevila se hláška: Runtime error 339 Component MSWINSCK.OCX or one of its dependencies not corecly registred: a file is missing or invalid. Je nějaká chyba v programu nebo v něčem jiném? Předem děkuji za odpověď.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

acemcintosh*
hodnocení

0x

Zkuste si onen inkriminovaný soubor MSWINSCK.OCX stáhnout např. odtud: ocxdump.com/... a zkopírujte jej do systémové složky WindowsSystem (složka se může jmenovat jinak než Windows, např. WINNT nebo podobně)

kim*
hodnocení

Zkusila jsem,ale nejdou opravit všechny soubory-k tomu je potřeba zakoupení celé verze,či co. Bohužel problém přetrvává.

acemcintosh*

Pokud používáte jako prohlížeč Firefox, tak vám pomůžu.

Já si nemohu vynachválit add-on do Firefoxu jménem DownloadHelper (ke stažení zde: addons.mozilla.org/...), který jsem zrovna úspěšně vyzkoušel na některých videích na MEGAVIDEO.com. Kromě stažení umí videa rovnou i konvertovat, to vše na několik klepnutí myší, takže určitě doporučuji vyzkoušet.

kim*
hodnocení

Bohužel používám Internet Explorer. Myslíte,šlo by si Firefox prohlížeč stáhnout? Děkuji za vaše odpovědi.

acemcintosh*

Určitě šlo (zároveň to výrazně doporučuji), je k dispozici např. zde: firefox.czilla.cz/...

kim*
hodnocení

Velmi vám děkuji za vaše odpovědi-problém je vyřešen.

Prosím Ťa o radu ako si môžem pomocou Download helperu sťiahnuť a uložiť video do počítača, tento program som si nahral do Mozilli alle neviem ho používať, vďaka fidel.

acemcintosh*

Je to jednoduché - nic nemusíš předem nastavovat, jen najeď na stránku, kde se nachází to video, co chceš stáhnout a měla by se ti zabarvit taková ta ikonka DownloadHelperu, nějak jako je to na obrázku, který jsem přiložil. Tak akorát klikneš na tu šipičku, která je vpravo od ikonky (omylem jsem jí v obrázku zakryl tím zvýrazněním, ale už se mi to nechce předělávat - to najdeš:)) a vyjede ti seznam všech videí, které se na aktuálně otevřené stránce nacházejí. Pak akorát klikneš na to video, co chceš uložit, vybereš si kam a stahuješ:). Videa se stahují do formátu .FLV (Flash Video).

Jak stáhnout video z Megavideo.com
21.10.08 20:15

Vďaka

emisk

mě to ubec nejde přehrávat

shitik*

a jak je to s videama z megavidea a s tim omezenim co tam dali?

a dá se stáhnout film z megavidea kterej ma 98 min?

nicole*
hodnocení

0x

Ahojky,

stáhla jsem si ten program jak radíte a jedno video mi to stáhlo bez problému, ale podruhé se mi to nestáhlo do formátu flv. a já to tudíž nemůžu normálně spustit. Poraď te prosím, proč se mi to nestáhlo rovnou do flv?

díky

mrburns*

a v jakym formatu se stahlo?

nicole*

Hm, vypadá to, že v žádným...já se v tom taky prd vyznám :)...ta ikona je to takový list papíru s tabulkou uprostřed (jestli ten popis pomohl ;) )

lenusa

ajojky :) . mne sa to tiež stiahlo a má to tu rovnakú ikonku len list papiera a nejde mi to prehrat . kde som spravila chybu?

hari*

Prejmenovat priponu na .flv.

Kdyz se audio/video soubor otevre v nahledu, byva jeho typ uveden hned na zacatku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]