Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je televize lepší ?

Od: climb* odpovědí: 8 změna:

Dosluhuje mě 14 -letá TV Sony a mám k ní noé DVD Panasonic 250 GB. Poraďte jakou značku a druh TV koupit. Nechci plazmovou!

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

1x

Nejlepší displeje u televizí má Samsung, on je vyrábí. Přímo od nich je pak bere Sony. Všechny ostatní značky mají o něco horší zobrazení nebo používají starší technologie.

Takže moje rada - podívej se po posledních sériích od Samsungu nebo Sony, rozmysli se od kterého výrobce se ti televize ti víc líbí (u mě třeba vyhrála Sony, poslední Samsungy v době mého rozhodování měly podivný zakulacený leský design) a pak si zjisti jak se který model od vybraného výrobce liší. Kolikrát i jedno písmenko v názvu modelu hodně rozhoduje o kvalitě obrazu. Na prodavače moc nedej, bohužel i ve speciálce ti jsou schopni říct zcela chybné informace - moje osobní zkušenost z Elvie :( Ale mají tam dobré katalogy a s jejich pomocí se už vybrat dá.

mc*
hodnocení

1x

Samsung má starší technologii panelů S-PVA, LG používá panely S-IPS. Nejlepší by bylo zajít do prodejny a porovnat na místě.

petr123*

V prodejně nezjistí skoro nic. Prostředí prodejny je značně odlišné od obýváku (úroveň osvětlení, úhel ze kterého na obrazovku koukáš...), každá televize může být jinak nastavená (většinou všechny je prodejci nastavují na maximum aby měly co nejjasnější obraz) a nakonec skoro ve všech elektrách mají velmi mizetný rozvod televizního signálu.

Takže ano do prodejny zajít a vyptávat se prodavačů, nabrat si tam katalogy a pak v klidu studovat. A až budeš mít konkrétní kandidáty tak se na ně pozeptat na netu (ať už tady nebo se zeptat stýčka Gúgla). Investice 20-40 tisíc podle mě není zas až tak malá aby nestálo za to tomu chvíli věnovat. *frajer*

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Inspiruj se tady poradte.cz/...

hodnocení

0x

Plazma je ve srovnání s LCD suveréně LEPŠÍ!

hodnocení

0x

Smím se zeptat, proč ne plazmu?

troja*
hodnocení

0x

... něco je tady: poradte.cz/...

doplněno 04.02.09 07:25:

vybráno dle výše uvedeného návodu: panasonic-eshop.cz/...

revis
hodnocení

0x

Nejlépe porovnat rychlé scény z pozemního vysílání a zamyslet se nad tím, proč má firma Sharp prodlouženou záruku na 3 roky a servis až do domu.*bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]