Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká LCD-TV, 82 cm s DVB-T

Od: kajos* odpovědí: 13 změna:

Jaká je nejlepší značka-výrobce?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

SONY, Samsung, Panasonic.

zvědavá otázka: jak si stojí Philips?

hodnocení

2x
troja*

Máme: dostal.cz/...panasonic-tx-32led8f-+-zdarma-doprava.do?id=5011 a jsme spokojeni. Jen chci upozornit, že velikost obrazovky se odvíjí od vzdálenosti oči k obrazovce.

doplněno 05.12.08 19:38:

oprava link: dostal.cz/...

o té vzdálenosti nepochybuji, ale zažité vzorce z klasických CRT 4:3 TV nejde aplikovat. Je někomu známý výpočet pro širokoúhlé LCD TV? Mě ne a hodně by mě to zajímalo. Podle vkusu mě to v našem případě vychází na 94 nebo 107cm...

troja*

Můj postup při výběru - sedíme pohodlně a obrazovka bude plochá, čili dále od očí než dosavadní bedna. A dále poradte.cz/...

matver*
hodnocení

2x

Přikláním se ke zančce Samsung, pak taky Sony.*uspech*

lekvii*
hodnocení

1x

mame SAMSUNGA a musim zaklepat funguje na 110%,ostre barvy a mnoho funkci na doladeni,doporucuji.

hodnocení

1x

Mám doma Sony Bravia,nemůžu si stěžovat,pozor na LG -já ani moje okolí nejsou moc spokojení např.s kvalitou zvuku-drnčí.

jakub130101*
hodnocení

0x

Vřele doporučuji LG7000, pořídil jsem si jí před 14 dny a je super /perfektní obraz, bohatá výbava/

Jakube. LG7000? Ještě velikost 32,34,37 palců?

jakub130101*

obrazovka 37, stála přes internet 20100Kč. Zatím perfektní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]