Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pořídil jsem si notebook, ale nedávno s ním začaly být problémy - nejdřív se notebook samovolně přepínal do režimu spánku, teď stačí i drobný pohyb a celá obrazovka zhasne nebo bliká (úplně, ne jen podsvícení). V OS chyba nebude, problém je i s Linuxem.
Něco jsem objevil o tom již zde, nicméně, chtěl jsem se ještě jednou na to zeptat.
Pokud do půl roku od koupi si můžete vybrat, jestli chcete notebook fungl nový nebo opravit, můžete si notebook vyměnit za úplně jiný model (když je teoreticky jedno, jestli vám dají nový ten samý nebo jiný, samozřejmě s případným doplacením částky)?
Mám totiž trochu obavy, jestli to není slabina celé série, kdy i po opravě/výměně by za chvíli byla ta chyba nanovo.
Notebook nejeví žádně známky poškození a snažil jsem se k němu chovat "šetrně". Původně jsem chtěl notebook rozebrat, jestli náhodou není někde jenom uvolněný nějaký káblík, ale nakonec jsem to raději vzdal, abych náhodou neporušil třeba nějakou pásku a žádná reklamace by mi již nebyla uznána.
Předem děkuji za každou odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.