Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NĚKDO Z ČEZu? elektroměr hlásí E FIELD

Od: casperos* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, tento elektroměr cez.cz/... mi začal, mezi tarify, také hlásit E FIELD. Co to prosím může znamenat? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, odpovědi jste již dostal v minulém dotazu. Pokud trvá Vaše nejistota, tak kontaktujte ČEZ ne jejich lince a volte technické informace - tam to budou vědět zcela přesně (snad). Zdravím!

poradte.cz/...

casperos*
hodnocení

Děkuji za reakci,

napsal jsem velice slušně na čez včetně podpisu atd a nechtějí mi říci o co jde, ikdyž jsem jim vše popsal i napsal typ elektroměru. Nenapsal jsem pouze o jaké odběrné místo jde. Už jsem si vyměnili 4 maily a pořád dokola, neodpoví.

Když jim napíšu o jaké odběrné místo jde, může se rozpoutat nesmyslný kolotoč. Když přivedou komando aby zjistili jestli nemám černou přípojku, musí asistovat policie která může začít: krácení daně při používání rostliného oleje místo paliva, neschválený agregát bez specializované obsluhy, možná ekologie, skladování oleje bez povolení což může být klasifikováno jako veřejné ohrožení a bůh ví co ještě... Proto bych rád zjistil co to e filed na elektroměru znamená, abych se podle toho zařídil..

Jeste zkusit vyrobce en.daisy.bg/... .

Řekl bych že ses z toho moc připosral.. To co mas doma to je nemusí zajímat... A do agregatu dej benzin a hotovo
vic
Dobry večer tak jak jste dopadl odpovedeli a musel se elektromner mnenit

lokol
hodnocení

0x

Znamená to narušení elektromagnetického pole, magnetem apod. Tento typ elm to občas dělá, například v blízkosti výtahů apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]