Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit zabezpečení telefonu

Od: mojinka odpovědí: 10 změna:

Dobrý den dcera mi omylem zablokovala mobil a heslo samozřejmě nevíme tak jsem se chtěla zeptat zda to jde nějak obejít děkují za každou radu :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejlepší asi bude zanést telefon do servisu, kde si s ním už poradí.

mojinka
hodnocení

A nevíte kolik to stojí to odblokování v tom servisu zda se mi to vůbec oplatí

cuca*
hodnocení

0x

Jak zablokovala, chce to heslo, nebo kod PUK

doplněno 26.03.14 19:26:

Nokia? 12345. Pokud je heslo zmenene, doneste ho na odblokování.

doplněno 27.03.14 21:10:

zkuste se inspirovat podobnou otazkou

poradte.cz/...

milise
hodnocení

Chce to po mě bezpečnostní kód

doktpr365*
hodnocení

0x

bezpečnostní kód nejčastěji bývá čtyři devítky nebo čtyři nuly

mojinka
hodnocení

Nejde to zkoušela jsem ty kombinace nemáte ještě někdo nějaké :) a nejsem si vědoma toho že bych ho měnila

romanroman
hodnocení

0x

někdy i 12345

stan33
hodnocení

0x
Po několika pokusech je třeba počkat nějakou dobu (asi třech nějak půl hodiny, hodinu) protože telefon pak kód co pamatuji nebere ale měl by při opakovaných pokusech nabídnout odemčení pomocí puk kódu ze sim karty aspoň Nokia. Jinak vážně asi ten servis.
mojinka
hodnocení

Zkoušela jsem už asi všechno a nevíte kolik v servisu stojí to odblokování zda se mi to vůbec oplatí

lidus*
hodnocení

0x

Jsem také "šikovná" vyřešila jsem to tak, že jsem svému operátorovi zavolala z manželova mobilu, zeptal se na 3 poslední volaná čísla a 3 poslední přijaté hovory a bylo po problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]