Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vložení kódu

Od: sebor® odpovědí: 9 změna:

Ahoj, mam problem, popisu: Ztratil jsem Nokia 5310, ktery jsem dostal od vnucky asi pred 4mi lety. Nechal jsem si udelat novou SIMku na stare c. telefonu a opet pouzival svuj stary Ericsson. Ted jsem Nokii nasel a kdyz do nej dam tu novou SIMku, tak novy PIN prijme, ale chce po mne jeste kod, ktery neznam. Pamatuji si, ze tenkrat pri darovani jsem tento problem nemel, zadny kod jsem nedaval. Vnucka samozrejme krabici se vsemi doklady davno vyhodila. Nevite, prosim, co mam delat? Dekuji! Sterba

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

1x

Jak se nazyva kod, ktery to po vas chce? Pin jste zadal...

Nechce to bezpecnostni kod? Ten je u nokii číslo 12345, ale nevim, proc by ho chtel po vlozeni sim do telefonu

doplněno 21.03.14 19:15:

Ted koukam do sve nokie v sekci zabezpečení-pristupove kody, ze lze zmenit i ten bezpecnostni kod, takze se obavam, ze jste si ho mohl v minulosti zmenit.

doplněno 21.03.14 19:38:

Pak jedine navstivit nejaky mobilni servis, zda ho odblokuji. Ovsem zalezi, zda se vam vyplati to zaplatit.nevim, kolik to muze stat.

Nezadavate treba vsude stejna hesla, že byste ho zkusil zadat . Já pouzivam dost casto jednu ciselnou kombinaci, prave, kdyz se nekam dlouho nehlasim, abych si vzpomnela :)

hodnocení

ano, jedna se o bezpecnostni kod, zkousel jsem 1234 a to neslo, ted zkusim vase doporuceni:) , ...tak nic, napsalo to Nespravny kod, jsem bezradnej. Mel jsem radost, ze jsem tlf. nasel a ted tohle

Ale @cuca psala 12345

hodnocení

diky za snahu mi pomoct, stopro jsem bezp. kod nemenil, nebyl duvod. Zjistim, kde je nejaky servis, nevite, na kolik to prijde? Potrebuji zprovoznit prave tento tlf., protoze mam na nej v aute orig. drzak Brodit, rovnez handsfree

200-300 kč.

hodnocení

To by slo! Dik S.

gamapolis*
hodnocení

0x

Posílám odkaz na diskuzi-zkuste to přes počítač

forum.mobilmania.cz/...

hodnocení

Diky za radu, kablik jsem kdysi koupil, ale kde je ted, vi buh:). Zdravi Sterba

hodnocení

Tak to musim sem napsat: dnes jsem donesl telefon do servisu, prehrali mi software a vse je konecne OK:)!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]