Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,lzezabudovat autorádio do pc,rádio bude mít jeden repro. a nebudu ho pouštět nahlas tak by nemělo tolik brát jde mi o to jestli to utáhne pc zdroj když bude puštěn pc+autorádio ,zdroj mám 500w,kolik bere tak pc když hry na něm nehraju jenom internet.internetové rádio si pouštět nechci protožě chvílema se to seká,a jak vyřešit když budu chtít pustit například pouze rádio jak sepnout ten zdroj
Jestli chceš poslouchat rádio u počítače, tak je tohle snad to nejhorší řešení. Taky jsem měl takovej nápad (to je už hodně dávno) a zabudoval si rádio do počítače (sehnal jsem někde menší), ale bylo s tím hodně práce a stejně to bylo na prd. Pokud nemáš net, tak bych volil nějaký malý mp3 přehrávač s rádiem a udělal bych napájení ze zdroje a bude to o dost elegantnější řešení
Nebolo by lepšie autoradio dať mimo počitač.treba len zdroj 12 V-antenu a dva repraky.Podla toho ake bude autoradio.A nakoniec myslim že v počitači by bol aj dosť rušeny prijem..
Taky jsem kdysi nad tím přemýšlel jak to instalovat v pc. Nakonec jsem došel k názoru, že je to jen o problémech a instaloval mimo. Nikoliv kvůli stanicím rádia, ale pro video práce a vlastní repro. Využívám všechny 4 kanály. 2x bas+výškový a 2x středový. Jsem spokojen. Přepnu na rádio a mám rádio a v pc nemusím nic hledat. Tak to jen pro ukázku, jak jsem to řešil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.