Nejste přihlášen/a.
Dobrý večr, chci se zeptat před Vánocema jsem reklamoval svuj telefon alcatel OT990D , byl špatný display apod. Zašel jsem tedy Do K+B elektro kde mi ho reklamovaly . Čekal jsem 14 dní a dnes jsem si ho byl vyzvednout přijdu domů zapojim a nefunguje nabíječka (jiskří) takže tam musím znovu , nejvíc mě štve že musím být bez telefonu. Myslíte, že mohu požadovat nějak peníze nebo jiný mobil? Nemohu zustat zase 14 dni bez mobilu potřebuji ho z pracovních důvodů.
Myslím, že peníze můžeš požadovat až při třetí reklamaci ! Dle zakonu musis o navraceni penez za 3x stejnou zavadu chtit vraceni penez. Tedy musis pozadat o zapis do reklamacniho protokolu ze chces vratit penize, servis pokud uzna ze opravdu je zavada, tak ti peníze vyplati. Jestli tam jdeš znova tak se jich zeptej třeba ti vyjdou vstříc, ale nemyslím si to.
Zdroj: poradte.cz/...
Díky moc ale nejvíc me štve že musím zase po dvou dnech tam jít , a zase 14 dní čekat ja telefon potřebuji .
Ano přesně tam nahlásil jsem to už před těma Vanocema do reklamačního protokolu ale jakoby se nic nedělo , oni to spíš jenom zaletovaly.
Pokud to jiskří při zapojování do zásuvky a jen trochu, pak se ani nedivím, že nic nedělají, protože toto je u spínaných zdrojů běžný jev, pravděpodobně zvýrazněný nevhodnou konstrukcí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.